Bolu'da 'Yağma' Dan Tutuklu Yargılanan 2 Sanığa Beraat - Son Dakika
Güncel

Bolu'da 'Yağma' Dan Tutuklu Yargılanan 2 Sanığa Beraat

Bolu'da, fuhuş yaptırarak para kazanmayı teklif eden 44 yaşındaki E.G.'yi dövüp parasını gasp ettikleri iddiasıyla tutuklu yargılanan 32 yaşındaki Ö.Ş. ve 29 yaşındaki G.Ç., suçu işlediklerine ilişkin yeterli delil bulunamadığı gerekçesiyle beraat etti.

26.04.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, fuhuş yaptırarak para kazanmayı teklif eden 44 yaşındaki E.G.'yi dövüp parasını gasp ettikleri iddiasıyla tutuklu yargılanan 32 yaşındaki Ö.Ş. ve 29 yaşındaki G.Ç., suçu işlediklerine ilişkin yeterli delil bulunamadığı gerekçesiyle beraat etti.

2 ay önce meydana gelen olayda Ö.Ş., iddiaya göre cezaevinde tanıştığı özel güvenlik görevlisi E.G.'ye, cezaevinden çıktıktan sonra hayvancılık üzerine iş kurmak için 3 bin lira verdi. Ö.Ş., iş kuramayınca araları açılan E.G.'den parayı geri istedi. Parayı vermeyen E.G., 2 kadına para karşılığında fuhuş yaptırdığını, Ö.Ş.'ye de aynı işi birlikte yapabileceklerini söyledi. Buna sinirlenen Ö.Ş., yanındaki arkadaşı G.Ç. ile E.G.'yi dövdü ve cebindeki bin 20 lirayı aldı. E.G.'nin şikayeti üzerine tutuklanan Ö.Ş. ve G.Ç., 'yağma' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandıkları davada hakim karşısına çıktı.

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Ö.Ş., E.G.'nin parasını vermek yerine kadın pazarlamayı teklif ettiğini ileri sürerek, "Kendisinin fuhuş yaptırarak para kazandığını söyleyerek benden de kadın bulmamı istedi. Kadın bulmam halinde paramı vereceğini söyledi. Ben de buna kızdım ve dövdüm. Yanımdaki arkadaşım hiç vurmadı. Benden böyle bir şey istemesi zoruma gitti. Ben delikanlı bir insanım. Kesinlikle gasp edip zorla para alma gibi bir durum olmadı. İftira atıyor. Beraatimi istiyorum" dedi.

Diğer sanık da suçlamayı kabul etmedi.

Mahkeme heyeti, suçu işlediklerine dair yeterli delil bulunamadığı gerekçesiyle sanıkların beraatına karar verdi. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da 'Yağma' Dan Tutuklu Yargılanan 2 Sanığa Beraat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement