Boluspor Dört Futbolcuya İmza Attırdı - Son Dakika
Spor

Boluspor Dört Futbolcuya İmza Attırdı

Boluspor Dört Futbolcuya İmza Attırdı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, dış transferde Erdi Yokuşlu, Kibong Mbamba, Kenan Şahin ve İsa Demir ile anlaştı.

02.08.2014 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, dış transferde Erdi Yokuşlu, Kibong Mbamba, Kenan Şahin ve İsa Demir ile anlaştı.

Dış transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı yönetim, dört futbolcuya birden imza attırdı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Erdi Yokuşlu ile 3, Kibong Mbamba ile 1, Kenan Şahin ve İsa Demir ile de 2 yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan yönetici İsmail Duru, "İkinci etap çalışmalarımız ile birlikte transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Boluspor'a faydalı olacağını düşündüğümüz oyuncuları kadromuza kattık. Bu hedef doğrultusunda da transfer çalışmalarımız devam edecektir. Bugün atacağımız imzalarda hem Boluspor'a hem de futbolcularımıza hayırlı olsun" dedi.

Çanakkale Dardanelspor'dan gelen genç kaleci Erdi Yokuşlu, "50. yılını kutlayan Boluspor gibi köklü bir kulübe geldiğim için çok mutluyum ve sorumluluğumun farkındayım. Boluspor gibi kulüpler her zaman üst sıralara oynayan kulüplerdir. Biz de bunun farkındayız. Futbolcular olarak hocalarımızla, yönetimimizle, taraftarlarımızla güzel bir sezon geçirmeyi umuyoruz. Genç bir ekibiz. Sorumluluk alarak inşallah hedefe ulaşacağız" şeklinde konuştu.

Konyaspor'dan kiralık olarak anlaşma sağlanılan tecrübeli orta saha oyuncusu Kibong Mbamba ise şöyle konuştu:

"Boluspor iyi bir takım. Buraya oynamak için ve Boluspor'un başarısı için geldim. Bu yüzden Boluspor'u daha yukarılara çıkarabilmek için elimizden geleni yapacağız. İyi bir takımız. Burada olduğum için mutluyum."

İsveç'in Syrianska takımından transfer edilen ve sağ bek İsa Demir de kırmızı-beyazlı takıma gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, "Bu sene takım halinde çok başarılı olacağımızı umut ediyorum. Boluspor'u uzun süredir tanıdığım bir takım. Beklentinin ne olduğunu biliyorum ve bunu bilerek buraya geldim" ifadelerini kullandı.

Ankaraspor'dan kadroya dahil edilen forvet oyuncusu Kenan Şahin ise şunları söyledi:

"Öncelikle her iki tarafa da hayırlı olsun. Allah kazasız-belasız bir sezon nasip etsin. Güzel bir kulübe geldiğimi düşünüyorum. Bu sezon hedefimiz süper lig. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız." - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor Dört Futbolcuya İmza Attırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement