Jurgen Klopp: Kuradan Önce Bu Gruba Düşmeyi İstemezdim - Son Dakika
Spor

Jurgen Klopp: Kuradan Önce Bu Gruba Düşmeyi İstemezdim

Jurgen Klopp: Kuradan Önce Bu Gruba Düşmeyi İstemezdim

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp, "Anderlecht ve Galatasaray ile hiç karşılaşmamıştım. Kuradan önce bu gruba düşmeyi istemezdim." dedi.

28.08.2014 22:17  Güncelleme: 22:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray'ın rakiplerinden olan Borussia Dortmund cephesi, yapılan kura çekimlerinin ardından açıklamalarda bulundu.

"KENDİMİZE FAZLASIYLA GÜVENİYORUZ"

Sportif Direktör Michael Zorc, dengeli bir gruba düştüklerini belirtirken, "Gergin ve zorlu maçlar oynayacağız. Arsenal ile Şampiyonlar Ligi'nde oynama konusunda artık çok tecrübeliyiz. Zorlu bir grupta olduğumuzun farkındayız ama kendimize fazlasıyla güveniyoruz. Gruptan çıkabilecek güçteyiz." dedi.

KLOPP: ANDERLECHT VE GALATASARAY...

Teknik Direktör Jurgen Klopp ise Arsenal'i yakından tanıdıklarını hatırlatırken, "Anderlecht ve Galatasaray ile hiç karşılaşmamıştım. Kuradan önce böyle bir gruba düşmeyi istemezdim ama kabullenemk zorundayız. Cumartesi gününden itibaren Anderlecht ve Galatasaray hakkında bilgi toplamaya başlayacağız. Arsenal'i zaten yakından tanıyoruz." diye konuştu.

İLKAY: "GALATASARAY'A KARŞI OYNAMAK..."

Takımın Türk asıllı yıldızı İlkay Gündoğan'ın kura yorumu ise şöyle oldu: "Türk kökenimden ötürü Galatasaray'a karşı oynayacağımız maçlar benim için çok özel olacak. Arsenal ise çok üst düzey bir takım. Onlarla oynayacağımız maçlar bize aynı zamanda milli takımdaki arkadaşlarımızı yeniden görme fırsatı verecek. Anderlecht'i ise biraz takip edenler, ne kadar kaliteli bir takım olduğunu bilir. Elimizden geleni yapacağız."

Mats Hummels ise Anderlecht ve Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmaların ilginç olacağını belirtirken, gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Jurgen Klopp: Kuradan Önce Bu Gruba Düşmeyi İstemezdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement