Bozbağ'dan Transfer Açıklaması - Son Dakika
Spor

Bozbağ'dan Transfer Açıklaması

Bozbağ\'dan Transfer Açıklaması

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, gelecek sezon PTT 1. Lig’in zorlu geçeceğini belirterek, "Biz kendi bütçemize göre iyi bir takım oluşturmaya başladık.

06.07.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, gelecek sezon PTT 1. Lig'in zorlu geçeceğini belirterek, "Biz kendi bütçemize göre iyi bir takım oluşturmaya başladık. İnşallah ligler başlayana kadar tüm taşlar yerine oturur" dedi.

Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Mustafa Bozbağ, tesislerde düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Giresunspor'u zor bir sezon beklediğini belirten başkanı Bozbağ, özellikle bir çok takımlarla kendi aralarında bütçe farkı bulunduğunu ifade ederek bütçelerine göre transfer yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

"PTT 1. LİG DAHA ZORLU GEÇECEK"

Başkan Bozbağ, "Her lig kendine göre belli zorluklar taşıyor. Bu sene PTT 1. Lig daha zorlu geçecek. Bütçeler daha da arttı. Geçen sene bütçesi zayıf olan takımlar elendiler. Şuanda gerek süper ligden düşenler, gerek bir alt ligden gelenler ciddi bütçeli takımlar. Biz kendi bütçemize göre iyi bir takım oluşturmaya başladık. İnşallah ligler başlayana kadar tüm taşlar yerine oturur. Sezona hem iyi bir kadro ile hem de iyi bir şekilde başlarız" dedi.

"25 KİŞİLİK KADRO OLUŞTURACAĞIZ"

Transfer çalışmalarına ilişkin de bilgi veren Bozbağ, "Transferde biraz duracağız. Ondan sonra eksik bölgeleri gördükçe transfere devam edeceğiz. Kendi kadromuzdaki oyuncuları hemen hemen tuttuk. Cihan Can'ı geri çağırdık, Giresun'a gelecek. Cihan hem kişiliği ile hem de Giresunspor'u temsil etmesiyle sevdiğimiz bir kardeşimiz. Giresunspor en yakın zamanda 25 kişilik bir kadro oluşturacak. Ben bir sıkıntı görmüyorum. Diğer takımların sıkıntıları var ama ben Giresunspor'un önümüzdeki sezonla ilgili bir sıkıntısı olacağını düşünmüyorum" dedi.

"HERKESİN GÖNLÜ RAHAT OLSUN"

Bütçeye göre transfer yapacaklarını da kaydeden başkan Bozbağ, "Bütçemizi aşan oyuncu olursa biz onu zaten almıyoruz. Giresunspor'a gelen oyuncular, hocalar, yabancılar hangi oyuncu gelirse gelsin Giresunspor'un şartlarını kabul ederek geldiğini bilmeli. Giresunspor kendi şartlarının dışına çıkmadan bu transferleri yapıyor. Onun için herkesin gönlü rahat olsun. Biz bugüne kadar bu kulübü nasıl yönettiysek bundan sonra da aynı kararlılıkla yöneteceğiz" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bozbağ'dan Transfer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mehmet kahveci almanya: tamam baskan kümeye düsmeyelim yeter slmlar 0 0 Yanıtla

Advertisement