Bozüyükspor'un Olağan Kongresi - Son Dakika
Spor

Bozüyükspor'un Olağan Kongresi

Bozüyükspor\'un Olağan Kongresi

Bozüyükspor Başkanı Özkan: "Olağan Genel Kurulu'nda çoğunluk sağlanamadığı için yapamadık, evrakları İlçe Dernekler Şefliği'ne teslim ettik"

12.08.2014 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bozüyükspor Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, Olağan Genel Kurulu'nda çoğunluk sağlayamadıkları için yapamadıklarını, evrakları İlçe Dernekler Şefliğine teslim ettiklerini bildirdi.

Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, temmuz ayında yapılması planlanan kulübün olağan genel kurulunun yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yapamadıklarını hatırlattı.

Ligin başlamasına kısa süre kaldığını ve kulübün geleceği konusunda belirsizlik yaşandığını anlatan Özkan, şunları kaydetti:

"Temmuz ayında yapmayı planladığımız olağan genel kurulumuzun ikinci birleşimi de salt çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayınca tuttuğumuz tutanağı İlçe Dernekler Şefliği'ne teslim ettik. Geçen süre zarfından kulübe talip olan kişiler ile yaptığımız görüşmeler de sonuçsuz kaldı. Bazı kişilerin başka hesapları olduğu için kulübü bu durumdan çıkartamadık. Kamuoyunda Bozüyükspor'un 8,5 milyon lira borcu olduğu lanse ediliyor. Bunlar gerçeği yansıtmıyor. Önümüzdeki günlerde çıkması planlanan torba yasa ile birlikte futbolcularla yapılacak anlaşmaların ardından borç 3,5 milyon lirayı dahi bulmayacaktır. Evraklarımız halen dernekler şefliğinde bekliyor. "

Özkan, kulüp ile ilgili son kararın dernekler şefliği tarafından verileceğini sözlerine ekledi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bozüyükspor'un Olağan Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement