Brezilyalılar, Yevmiye Sistemiyle Çalışıyor - Son Dakika
Spor

Brezilyalılar, Yevmiye Sistemiyle Çalışıyor

Türkiye'yi 4-0 mağlup eden Brezilya Milli Takımı'nda hocalar, yardımcıları ve futbolcular yevmiye sistemiyle işlerini yapıyor.

14.11.2014 08:30

A Milli Takımımız, 58 yıl aradan sonra özel maçta Brezilya ile İstanbul'da karşı karşıya geldi. Sambacılar karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyan Ay-yıldızlılar, Neymar'ı durdurmakta da başarılı olamayınca sahadan 4-0 mağlup ayrıldı. Brezilya'da iki gole imza atan Neymar galibiyetin mimarı olurken Sambacıların ücret politikası, TFF ile kıyaslandığında her açıdan fark var!..

MESAİ BAŞINA ÜCRET ALIYORLAR

Teknik Direktör Dunga'ya aylık 150 bin Euro yani yıllık 1.8 milyon Euro ücret ödeniyor. Dunga'nın sadece ilk yardımcısı olan Andrey Lopes yıllık 300 bin Euro alıyor. Dunga'nın teknik ekibindeki diğer yardımcılarının ise kontratı yok. Brezilyalı teknik adamın yardımcıları mesai harcadıkları gün başına yevmiye alıyor.

YILDIZLARIN PARASI BELLİ

Brezilya Milli Takımı'nın yıldızları Neymar, Oscar, Willian, David Luiz ve diğerleri kadroya çağrıldılarında kampta kaldıkları gün başına para kazanıyor. Örneğin, Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda forma giyen oyuncular günlük 10 bin Euro para aldı. Hazırlık maçı ve grup eleme karşılaşmalarında ise futbolcuların aldığı günlük ücret 4 bin Euro civarında…

Brezilyalılar, Yevmiye Sistemiyle Çalışıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Brezilyalılar, Yevmiye Sistemiyle Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • metronet: yendiler die etmiyeceqiniz laf kalmaz. yevmiyeymiş yok bide bunlar maçtan sonra ayakkabı boyacılığıda yapıyo deyin bari :) 4 17 Yanıtla

Advertisement