Brooklyn Nets Evinde Atlanta Hawks'a Şans Tanımadı - Son Dakika
Spor

Brooklyn Nets Evinde Atlanta Hawks'a Şans Tanımadı

NBA’de Doğu Konferansı Play-off turu üçüncü maçında Brooklyn Nets sahasında Atlanta Hawks’ı mağlup ederek seride durumu 2-1’e getirmeyi başardı.

26.04.2015 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mücadeleye Al Horford’ın basketiyle başlayan Atlanta Hawks karşısında 11-0’lık bir seri yakalayan ev sahibi Brooklyn Nets ilk dört dakikayı 11-2 önde geçti. Mücadelenin ilk bölümünde hücumda çok kötü bir performans gösteren Atlanta Hawks farkı bir ara 4 sayıya kadar indirse de çeyreğin sonunda yine bir seri bulan Nets ilk çeyreği 31-16 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte Atlanta Hawks savunmada sertliği biraz olsun sağlamayı başarınca oyunda denge oluşmaya başladı. Bu çeyrekte Brooklyn Nets 16 sayıda kalsa da aradaki farkın kapanmasına izin vermedi ve devreye 47-40 önde giden taraf oldu.

Üçüncü çeyreğin başında 7-1’lik bir seri yakalayan Atlanta Hawks farkı bir sayıya kadar indirdi. Brooklyn Nets rakibine yanıt vermekte gecikmese de Hawks yakaladığı yeni bir seri ile son üç dakikaya 58-62 öne geçti. Fakat çeyrek sonunu iyi oynayan ev sahibi dördüncü çeyreğe 67-62 önde gitti.

Brooklyn Nets üçüncü çeyreğin sonunda yakaladığı 9-0’lık seriye, dördüncü çeyreğin başında yakaladığı  9-0’lık seri ile devam etti ve farkı bir anda 14 sayıya kadar çıkardı. Hücumda gerçekten sezonun en kötü performanslarından birine imza atan Atlanta Hawks beklenen dönüşü yapamadı ve Brooklyn Nets mücadelen 91-83’lük skorla galip ayrıldı.

Brooklyn Nets’de 22 sayı 13 ribaund ile oynayan Brook Lopez, 18 sayı 11 ribaund ile oynayan Thaddeus Young ve 16 sayı 10 ribaund 5 asist ile oynayan Joe Johnson galibiyeti getiren isimler oldu.

Üç sayı çizgisinin gerisinden 30’da 6 ile oynayan Atlanta Hawks’ta 18 sayı 17 ribaunt ile double double yapan Paul Millsap ve 22 sayı 6 ribaund ile oynayan DeMarre Carroll yenilgiye engel olamadı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Brooklyn Nets Evinde Atlanta Hawks'a Şans Tanımadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement