Bu Turnuva Çok Eğlendirecek - Son Dakika
Güncel

Bu Turnuva Çok Eğlendirecek

Bu Turnuva Çok Eğlendirecek

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından öncülük edilen Stretball turnuvası düzenlenecek.

19.09.2014 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da Streetball Turnuvası düzenlenecek. 5 oyuncudan oluşan takımlar halinde oynanan ve sokak basketbolu olarak da adlandırılan Streetball, eğlence, yetenek ve şovu bir arada barındıran kuralsız bir oyun olarak geniş kitleler tarafından seviliyor.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Efor Spor Okulları'nın işbirliğiyle düzenlenen Streetball Basket Turnuvası Şanlıurfa Piazza AVM'nin açık otoparkında, 19-20-21 Eylül tarihlerinde yapılacak. 5 kategoride gerçekleştirilen turnuvaya başvuru formları AVM'nin girişindeki danışmadan temin edilebilecek. Turnuva sonunda kazananlara sürpriz çeşitli ödüller verilecek.

STREETBALL

Streetball, biri yedek, üçü sahada toplam dörder oyuncudan oluşan takımlar arasında açık havada oynanıyor. FIBA tarafından FIBA 3x3 adıyla resmiyet kazandırılan oyun, basketbol sahasının yarısında ve tek potada oynanıyor. 5'er dakikalık iki periyottan oluşan oyunda, 33 skoruna ulaşan takım maçı kazanıyor. Eğer 10 dakika sonunda 33'e ulaşan olmazsa daha fazla sayı atan takım maçı kazanıyor. Normal süre sonunda takımlar arasında eşitlik olursa 2 dakikalık uzatma periyodu oynanıyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bu Turnuva Çok Eğlendirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement