Bu Yeni Akıllı Telefonda Kamera Yok - Son Dakika
Teknoloji

Bu Yeni Akıllı Telefonda Kamera Yok

Bu Yeni Akıllı Telefonda Kamera Yok

iNO, geliştirdiği yeni kamerasız akıllı telefonu Scout 2'yi tüketicilerin beğenisine sundu.

14.12.2014 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Yeni nesil akıllı telefonların olmazsa olmaz parçalarından biri haline gelen kameralar, bazı üreticiler tarafından ise tercih edilmiyor. Kamerası olmayan akıllı telefon modellerine kısa bir süre önce bir yenisi daha eklendi. Akıllı telefonlarda kamera kullanmayan birkaç şirketten biri olarak dikkat çeken iNO, yeni geliştirdiği telefonunu resmen duyurdu.


iNO Scout 2 adını taşıyan cihaz, fotoğraf çekmenin yasak olduğu iş yerlerinde akıllı telefon kullanımının yolunu açıyor. Kamerası bulunmayan ama bir o kadar da güçlü bir akıllı telefon almayı düşünenlerin tercih edebileceği iNO Scout 2, 4 inç büyüklüğünde Gorilla Glass korumalı AMOLED ekrana sahip. Gücünü 1.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli işlemciden alan telefonda, 1GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı bulunuyor. Çift SIM kart desteğinin yanı sıra suya ve toza karşı dayanıklı olan akıllı telefonun ön tarafında 3 tane fiziksel tuş yer alıyor.


iNO Scout 2, resmi internet sitesi üzerinden 378 dolar fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Kamerasız akıllı telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz?



Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Bu Yeni Akıllı Telefonda Kamera Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement