Buca'da Nazım Hikmet Şiirleriyle Anıldı - Son Dakika
Güncel

Buca'da Nazım Hikmet Şiirleriyle Anıldı

Buca Belediyesi tarafından yazar Nazım Hikmet Ran'ın 113. doğum günü, "İyi ki doğdun Nazım" adlı şiir ve müzik dinletisi ile kutlandı.

20.01.2015 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rüştü Asyalı duygulandırdı

Bucalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede dünya şairi Nazım Hikmet'in şiirleri, usta tiyatro ve sinema oyuncusu, yönetmen Rüştü Asyalı'nın duygulu sesi ile can bulurken, "Üç Anadolu" müzik grubu da farklı yorumuyla izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

D.E.Ü Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte "Üç Anadolu" müzik grubu sahne alarak, Memleket Şairi Nazım'ı, memleketten şarkılarla andı. Daha sonra gruba, usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu, yönetmen Rüştü Asyalı'nın dahil olmasıyla programda duygu yüklü dakikalar yaşandı. Asyalı duygulu sesiyle yüreklere dokunurken, Üç Anadolu'nun vokalleri ve müzikleriyle Nazım şiirleri, daha da anlam kazandı.

Gecenin sonunda salonu tıklım tıklım dolduran izleyiciler Rüştü Asyalı ve "Üç Anadolu" müzik gurubunu ayakta alkışladı. Buca Belediyesi başkan yardımcısı Murat Işık da Asyalı ve "Üç Anadolu" müzik gurubuna performansları için teşekkür etti, çiçek verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buca'da Nazım Hikmet Şiirleriyle Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement