Buca'nın "Şirinleri" Gölet'te Buluştu - Son Dakika
Güncel

Buca'nın "Şirinleri" Gölet'te Buluştu

Buca\'nın "Şirinleri" Gölet\'te Buluştu

Buca Şirinler Anaokulu öğrencileri yıl boyu yaptıkları el işi ve resim çalışmalarını Buca Gölet'te düzenlenen kahvaltıda ailelere sergilediler.

13.05.2015 16:29  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buca'da çeyrek asırdır hizmet veren bugüne kadar Cumhuriyet ilkelerine bağlı yüzlerce çocuk yetiştiren Şirinler Anaokulu'nun minik yürekleri yıl boyunca büyük özenle hazırladıkları el emeği ürünlerini ve resimlerini aileleri ile paylaşmanın heyecanını yaşadılar.

Buca Gölet'te bir araya gelen anaokulu öğrencileri hem eğlendiler hem de eserlerini aileleri ile paylaşmanın gururunu yaşadılar. Sergide en çok ilgi gören köşe ise öğrencilerin minik elleri ve kocaman yürekleri ile yaptıkları Atatürk ve Cumhuriyet temalı çalışmalar oldu. Buca Şirinler Anaokulu Kurucusu Emine Mayruk Ergök, 29 yıldır hizmet verdiklerini ancak her yıl ilk günkü heyecanı yaşamaya devam ettiklerini söyledi. Henüz hayatın başındaki miniklerin yıl boyu yetenekleri doğrultusunda yaptıkları çalışmaları ailelerine göstermekten gurur duyduklarını belirten Ergök, "Yaptığımız bu çalışmalarla çocuklarımızın yeteneklerini de gözlemliyoruz ve eğitim hayatları boyunca hangi konularda başarılı olabilecekleri konusunda ailelere bilgiler veriyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buca'nın 'Şirinleri' Gölet'te Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement