Bucak'ta 230 Kilogram Atık Pil Toplandı - Son Dakika
Yerel

Bucak'ta 230 Kilogram Atık Pil Toplandı

Bucak\'ta 230 Kilogram Atık Pil Toplandı

Bucak ilçesinde başlatılan kampanya kapsamında 230 kilogram atık pil toplandı.

26.12.2013 10:12

Bucak ilçesinde başlatılan kampanya kapsamında 230 kilogram atık pil toplandı.

Bucak Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) arasında imzalanan protokol kapsamında, ilçedeki okullarda atık pil toplama kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında yaklaşık 230 kilogram atık pil toplandı.

Kampanya sonunda Oğuzhan İlkokulu topladığı 73 kilogram pil ile birinci, TOKİ İlkokulu 50 kilogram ile ikinci ve Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 27 kilogram ile üçüncü oldu. Dereceye giren okullara TAP tarafından çeşitli hediyeler gönderildi.

Bucak Belediyesi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, "temiz bir çevre, temiz bir Bucak " özlemini gerçekleştirmek için herkese çevre bilincini aşılamaları gerektiğini söyledi.

Bu bilinci aşılamak için öğretmenlerin, öğrencilerin ve halkın kampanyaya katılımlarının sağlanması gerektiğine işaret eden Ayaz, "İlçemizde bulunan eczane ve resmi kurumlara da pil toplama kutuları koyduk. Halkımız da buralara atık pil bırakabilir. Şimdiden kampanyamıza katılan herkese teşekkür ediyorum"dedi. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bucak'ta 230 Kilogram Atık Pil Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement