Bucaspor Arena'da Karagümrük'le Oynuyor - Son Dakika
Güncel

Bucaspor Arena'da Karagümrük'le Oynuyor

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk 3 karşılaşmasında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak sezona kötü başlayan Bucaspor yarın sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşıcak. Buca Arena'da Ömer Tolga Güldibi'nin yöneteceği mücadele saat 20.00'de başlayacak.

26.09.2015 13:20

Spor Toto 2'nci  Lig Kırmızı Grup'ta ilk 3 karşılaşmasında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak sezona kötü başlayan Bucaspor yarın sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşıcak. Buca Arena'da Ömer Tolga Güldibi'nin yöneteceği mücadele saat 20.00'de başlayacak. Sarı-lacivertlilerde Ziraat Türkiye Kupası 2'nci Tur maçında Sancaktepe Belediyespor karşısında kırmızı kart gören orta saha Burakcan ile santrfor Melih forma giyemeyecek.

Teknik Direktör Tolga Doğantez ilk kez bir lig maçında Bucaspor'u sahaya çıkaracak. Sancaktepe Belediyespor mücadelesini kazanarak kupada bir üst tura yükseldiklerini ifade eden Doğantez, "Lige istediğimiz gibi başlayamadık. Sezonun ilk galibiyetine Fatih Karagümrük maçında imza atacağız. Kaliteli ve genç bir takımım var. Taraftarımızdan da 90 dakika destek bekliyoruz. Karagümrük mücadelesi bizim çıkış maçımız olacak" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor Arena'da Karagümrük'le Oynuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement