Bucaspor'da 8 Oyuncu Kart Sınırında - Son Dakika
Spor

Bucaspor'da 8 Oyuncu Kart Sınırında

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Aydınspor 1923'ü konuk edecek Bucaspor'da sarı kart alarmı verildi.

24.02.2016 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Aydınspor 1923'ü konuk edecek Bucaspor'da sarı kart alarmı verildi. Sarı lacivertlilerde zorlu randevu öncesi 8 oyuncunun kart sınırında olması teknik heyeti telaşlandırdı. 3'er sarı kartı bulunan Ferhat, Emre Şahin, Deniz, Adil, Barış, Batuhan Burakcan ve Onur'u dikkatli olmaları konusunda uyardığını söyleyen teknik direktör Suat Kaya, "İçinde bulunduğumuz şartlarda her futbolcu bizim için çok önemli. Artık telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bu süreçte eksik kalmamak için dikkatli olacağız" diye konuştu.

Son dönemdeki hakem hataları yüzünden oyuncuların gergin olduğunu belirten Kaya, "Yanlış kararlardan dolayı en az 9 puanımız gitti. Futbolcular ister istemez agresifleşebiliyor. Bunun önüne geçeceğiz. !923 Aydınspor maçında hakemle münakaşaya girilmemesi konusunda gerekenleri söyledim. Bu ligde çok çabuk kart çıkarılabiliyor. Gereksiz cezalı duruma düşünlere ben de cezayı keserim" dedi.

Bucaspor, bu sezon Aydınspor 1923'le 2'si kupa 1'i lig olmak üzere 3 müsabaka oynadı. Kupada rakibini 2-0 ve 1-0'lık sonuçlarla yenen Bucaspor, lig maçında ise Aydın'dan 1-1'lik beraberlikle döndü.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bucaspor'da 8 Oyuncu Kart Sınırında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement