Bucaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Bucaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Bucaspor\'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Bucaspor, bu maçın hazırlıklarını Bucaspor Kaynaklar Tesisleri'nde sürdürüyor.
5 Aralık Perşembe günü oynanacak olan Beşiktaş maçına hazırlanan sarı-lacivertli ekibin idmanda...

03.12.2013 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Bucaspor, bu maçın hazırlıklarını Bucaspor Kaynaklar Tesisleri'nde sürdürüyor.

5 Aralık Perşembe günü oynanacak olan Beşiktaş maçına hazırlanan sarı-lacivertli ekibin idmanda sürpriz bir konuğu vardı. Tellerden atlayarak idman sahasına giren sevimli köpek, önce futbolcuların eşofmanlarıyla daha sonra da futbol toplarıyla oynadı. Sahaya giren bu davetsiz misafir, idmanda neşeli anların yaşanmasına sebep oldu.

Teknik direktör Mustafa Bahadır, Beşiktaş karşısında bir sürpriz yapmak istediklerini belirterek, "Beşiktaş, kağıt üzerinde bizden üstün görünebilir ancak istediklerimizi sahaya yansıtabilirsek güze bir sonuç alabiliriz" dedi.

Kaptan Zafer Çevik de önceliklerinin lig olduğunu ancak kupada da gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi.

Günü yapılan tek idmanla tamamlayan sarı-lacivertli ekipte A2 takımıyla maça çıkan Taha, Zekeriya ve Ömer yapılan çalışmaya katılmadı. Bucaspor'da sakat olan Nsaliwa ve kart cezalısı Umut'un dışında eksik oyuncu bulunmuyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement