Bucaspor'da Gündem Levent Eriş - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da Gündem Levent Eriş

Bucaspor\'da Gündem Levent Eriş

Ptt 1'inci Lig'de 2-0'lık Karşıyaka mağlubiyetinin ardından teknik direktör Mustafa Bahadır'la yollarını ayıran Bucaspor, Levent Eriş'le prensip anlaşmasına vardı.

12.04.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de 2-0'lık Karşıyaka mağlubiyetinin ardından teknik direktör Mustafa Bahadır'la yollarını ayıran Bucaspor, Levent Eriş'le prensip anlaşmasına vardı.

Mustafa Bahadır'ın maçtan sonra görevi bıraktığını açıklaması üzerine harekete geçen yönetim, aynı akşam Levent Eriş'le masaya oturdu. Geç saatlere kadar süren görüşme olumlu sonuçlanırken, tecrübeli teknik adamla 7 maçlık sözleşme imzalanacağı, takımın ligde kalması halinde Eriş'in önümüzdeki sezon da devam edeceği bildirildi. Tarafların yarın son kez bir araya geleceği, son anda bir pürüz çıkmaması halinde imzaların atılacağı öğrenildi.

1994-95'te yarım sezon Bucaspor'da oynayan Levent Eriş, teknik adamlık kariyerine yetiştiği kulüp olan İzmirspor'da başlayan Levent Eriş, Manisaspor, Kayseri Erciyesspor, Mersin İdmanyurdu, Altay, Diyarbakırspor, Samsunspor, Adana Demirspor, Manisaspor, Giresunspor, Boluspor ve Adanaspor'da görev yaptı. Levent Eriş, 2008-09 sezonunda Manisaspor'u Süper Lig'e çıkardı.

BAHADIR'DAN JEST

Bu arada Buca macerasını noktalayan Mustafa Bahadır, futbolcularına gider ayak jest yaptı. Kulüpten 20 bin TL alacağı olan genç çalıştırıcının yönetime, "Bu parayı futbolculara dağıtın, bana daha sonra ödeme yaparsınız" dediği öğrenildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da Gündem Levent Eriş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mahmut Yılmaz: Belediye başkanı Piriştina Bucaspora sahip çıkmadı. Başkanlığının ilk senesinde Bucaspor küme düşecek. Başkan takıma sahip çık. 0 0 Yanıtla

Advertisement