Bucaspor'da Sertan Vardar, 12 Yıl Sonra Yuvaya Dönmenin Mutluluğunu Yaşıyor - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da Sertan Vardar, 12 Yıl Sonra Yuvaya Dönmenin Mutluluğunu Yaşıyor

Bucaspor\'da Sertan Vardar, 12 Yıl Sonra Yuvaya Dönmenin Mutluluğunu Yaşıyor

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Bucaspor'un transferin son gününde renklerine bağladığı Sertan Vardar, 12 yıl sonra yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

08.09.2016 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Bucaspor'un transferin son gününde renklerine bağladığı Sertan Vardar, 12 yıl sonra yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

1999 yılında futbola başladığı sarı lacivertli kulüpten 2004'te ayrılan 34 yaşındaki sol kanat oyuncusu, kariyerinin en anlamlı transferini gerçekleştirdiğini söyledi. İkizi Sercan ile 17 yaşındayken Bucaspor'a geldiklerini anlatan Sertan, "Artık kariyerimin sonlarına geliyorum. Futbola Buca'da başladım, son noktayı da burada koyacağım. Transfer döneminde pek çok kulüpten teklif almama rağmen hepsini reddettim. Son güne kadar transfer yasağının kalkmasını bekledim. Nihayet yuvaya döndüm. Futbola başladığım ilk günkü gibi heyecanlıyım" diye konuştu.

Sezon başı kampına katılmadığını ve hazır duruma gelmesinin 1 ayı bulabileceğini söyleyen Sertan, "Şu anda oynayacak seviyede değilim. Bir an önce Buca Arena'ya ayak basmak istiyorum. Benim zamanımda maçlarımızı lçe Stadı'nda oynardık. Orada da çok güzel atmosfer olurdu. Rakip olarak Arena'da Bucaspor'a karşı oynadım, çok etkilendim. Taraftarımız stadı doldurursa, orada maç kaybetmeyiz" dedi.

Takımda çok yetenekli gençler olduğunu da vurgulayan Sertan Vardar, "Bucaspor futbolcu fabrikası. Ben de burada yetiştim. Altyapımızda inanılmaz oyuncu potansiyeli var. Hepsi birer cevher. Biz de ağabeyleri olarak onları Türk futboluna kazandırmak için her türlü desteği vereceğiz" ifadelerini kullandı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da Sertan Vardar, 12 Yıl Sonra Yuvaya Dönmenin Mutluluğunu Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement