Bucaspor'da Yönetimden Uyarı - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da Yönetimden Uyarı

Ptt 1'inci Lig'de evinde Antalyaspor'a 3-0 yenilerek alt sıralardan kurtulamayan Bucaspor'da futbolcularını performanslarından dolayı sert bir dille uyaran yönetim, teknik heyete de kötü gidişatın sebeplerini sordu.

25.03.2015 11:12

Ptt 1'inci Lig'de evinde Antalyaspor'a 3-0 yenilerek alt sıralardan kurtulamayan Bucaspor'da futbolcularını performanslarından dolayı sert bir dille uyaran yönetim, teknik heyete de kötü gidişatın sebeplerini sordu.

Oyuncuların durumu hakkında rapor alan yönetimin teknik direktör Mustafa Bahadır'ın geleceğini de masaya yatırdığı, ancak genç çalıştırıcı ile devam kararı aldığı ortaya çıktı. Futbol Şubesi Sorumlusu Erkan Çimen, bir an önce toparlanmaları gerektiğini belirterek, "Yönetim sorumluluklarını yerine getiriyor. Sportif ve ekonomik olarak kulübü kalkındırmaya çalışıyoruz. Küme düşersek tarih bizi affetmez" dedi.

Mustafa Bahadır'ın ise yönetime başarı sözü verdiği, "Bundan sonra gerekeni yapmayanları kadro dışı bırakacağım. Eğer bana güvenmiyorsanız, bırakır giderim. Ancak ben ligde kalacağımıza inanıyorum" dediği ifade edildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da Yönetimden Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement