Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: Geçmişi Unuttum - Son Dakika
Güncel

Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: Geçmişi Unuttum

Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: Geçmişi Unuttum

Bucaspor'da taraftarların ve bir grup yöneticinin istifasını istediği teknik direktör Sait Karafırtınalar, kimseye kırgın olmadığını belirterek, "Geleceğe umutla bakıyorum" dedi.

12.11.2014 15:04

Bucaspor'da taraftarların ve bir grup yöneticinin istifasını istediği teknik direktör Sait Karafırtınalar, kimseye kırgın olmadığını belirterek, "Geleceğe umutla bakıyorum" dedi. Taraftarın yoğun baskısı yüzünden rapor alarak Elazığspor maçına çıkmayan genç çalıştırıcı, "Geçmişi unuttum" diyerek şunları söyledi:

"Elazığspor galibiyetiyle üzerimizdeki kara bulutları dağıttık. Taraftarın tepkisini doğal karşılıyorum. Onların da beklentileri büyük. Artık yaşananları konuşmak istemiyorum."

Perşembe günü antrenmana çıkacağını belirten Karafırtınalar, "Bu zorlu dönemde tüm oyuncularım bana destek verdi. Bir aile olduğumuzu herkese gösterdik" yorumunu yaptı. Hakem hataları sebebiyle çok puan kaybettiklerine değinen Sait Karafırtınalar, "Milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirip, Karşıyaka derbisine daha güçlü çıkacağız. Bu maçı kazanarak taraftarımızın gönlünü alacağız. Bucaspor'un artık aldığı başarılı sonuçlarla gündeme gelmesi için çaba göstereceğiz" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: Geçmişi Unuttum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ogün DALYAN: HELALİN VAR HOCAM, ON NUMARASIN, YOLA DEVAM, SANADA BU YAKIŞIR KARDEŞİM. 0 0 Yanıtla

Advertisement