Bulanıklı Öğrencilere Atkı ve Bere Yardımı - Son Dakika
Yerel

Bulanıklı Öğrencilere Atkı ve Bere Yardımı

İstanbul'daki "Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz" projesi ekibi, Nako firmasının desteği ile öğrencilere dağıtılmak üzere bin adet atkı ve bereyi, Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderdi.

24.02.2015 14:34

İstanbul'daki "Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz" projesi ekibi, Nako firmasının desteği ile öğrencilere dağıtılmak üzere bin adet atkı ve bereyi, Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderdi.

Soğuk kış günlerinde okula giden öğrencilerin üşümemesi için gönderilen atkı ve bereler, Milli Eğitim Müdürlüğünce öğrencilere dağıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdür Deniz Edip, yaptığı açıklamada, bölgede kış mevsiminin sert geçtiğini belirterek, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı "Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz" proje ekibine teşekkür etti.

Gönderilen atkı ve bereleri ilçedeki ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını bildiren Edip, "Köylerde okuyan öğrencilerin maddi durumları genelde kötü olduğu için kış şartlarından daha çok etkileniyorlar. Proje kapsamında kardeşlerimizin, ablalarımızın, teyzelerimizin elleriyle ördükleri atkıları öğrencilerimize dağıtarak gönüllerini ısıttık. Bu projeye vesile olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bulanıklı Öğrencilere Atkı ve Bere Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement