Bünyan Alt ve Üst Yapısıyla 2023'e Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Bünyan Alt ve Üst Yapısıyla 2023'e Hazırlanıyor

Bünyan Alt ve Üst Yapısıyla 2023\'e Hazırlanıyor

Değişim ve dönüşüm atağında olan Bünyan’da alt ve üst yapıya yapılan yatırımlar ve başlayan projeler ile ilçe 2023’e hazırlanıyor.

12.05.2016 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Değişim ve dönüşüm atağında olan Bünyan'da alt ve üst yapıya yapılan yatırımlar ve başlayan projeler ile ilçe 2023'e hazırlanıyor.

Doğalgaz alt yapı ve temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu yetkililerden çalışmalarda gelinen son nokta hakkında bilgi aldı. Vatandaşları mağdur etmeyecek ve en azami ölçüde etkileyecek şekilde çalışmaların yürütülmesi yönünde ekiplere telkinde bulunan Başkan Şinasi Gülcüoğlu ilçede kapsamlı bir şekilde yürütülen 20 milyona yakın bütçeli Doğalgaz projesinin olumsuz yönlerinin hep birlikte en kısa zamanda aşılacağını kaydetti.

Doğalgaz çalışmaları kapsamında ana hat ve ev bağlantıları tamamlanan mahallelerde yol tamiri ve yıkama temizlik işlemleri devam ettiğini ifade Başkan Gülcüoğlu."Ekiplerimiz temizlik çalışmalarında bizzat görev alarak mümkün olan en kısa sürede yaşanan olumsuzlukları minimum seviyeye düşürmek için gayretli bir çalışma sergiliyor" dedi.

Devam eden doğalgaz projesinde ana hat çalışmaları sona yaklaşırken 2 mahallede ev bağlantıları tamamlandı 1 mahallede ise hızla devam ediyor.

İçme suyu projesinin de başladığı Bünyan'da elektrik hatları yer altına alınıyor asbestli su boruları değiştiriliyor. Geleceğe hazırlanan ilçede alt yapı yeniden inşa edilirken üst yapıda da çalışmalar sürüyor. Yeni sosyal donatı alanları, yeni yollar ve hizmet binaları inşaatları sürüyor. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Alt ve Üst Yapısıyla 2023'e Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement