Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması

Sağlık Mahallesi Mehmet Özcan Caddesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu sıcak asfalt çalışmalarının aşama aşama genişleteceğini ifade etti.

30.11.2015 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Mahallesi Mehmet Özcan Caddesi'nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu sıcak asfalt çalışmalarının aşama aşama genişleteceğini ifade etti.

Daha önce alt yapı eksikleri giderilen Sağlık Mahallesi Mehmet Özcan caddesinde asfaltlama çalışmaları başladı. Kesilen kurban ve yapılan dualarla başlayan çalışmalara vatandaşlar büyük ilgi gösterirken yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

"Bütün kentimiz aşama aşama bu şekle dönüştürülecek"

Başkan Gülcüoğlu yaptığı açıklamada: " Buranın daha önce kanal ve suyunda alt yapı çalışmaları yapıldı. Daha sonra enerji nakil hatları yer altına alındı. Doğalgaz tesisatı da döşendikten donra gördüğünüz gibi bazalt kaldırım ve akabinde parke kaldırım çalışmaları yapıldı. Şimdi ise yapılan bütün bu çalışmaların üstünün kapatılması dediğimiz sıcak asfalt ile asfaltlanması işlemine geçildi. İnşallah bundan sonra bütün bir kentimiz aşama aşama etap etap bu şekle dönüştürülecek. Diğer mahallerde bu çalışmayı yapmamamızın nedeni ise malumunuz alt yapıda bir değişiklik yapılacak hemen bu üzerinde bulunduğumuz noktadan batıya doğru giden bütün caddelerimiz açılacak. Su şebekesi yenilendikten sonra doğalgazı enerji nakil hatları ve diğer çalışmaları da yapıldıktan sonra aynen gördüğünüz bu şekliyle kapatılarak inşallah daha yaşanabilir, daha modern, ulaşım sorununu, alt yapı sorununu çözmüş bir Bünyan'ı inşallah memleketlimize hemşehrilerimize bırakmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Gelecek yıl Bünyan şantiye havasına bürünecek

Başkan Gülcüoğlu başlatılacak yeni projelerle Bünyan'ın adeta bir şantiye görüntüsü alacağını belirterek: "Şuan itibariyle günlük 20 mahallede bir çalışma sergiliyoruz. Bütün kamuoyunun malumu bu çalışmalar. Gelecek sene ise daha önce projelendirilerek ihale edilen projelerin başlatılmasıyla bir şantiye görünümü alacak Bünyanımız" dedi.

Sağlık mahallesi sakinleri ve Mehmet Özcan caddesi esnafları ise doğalgaz hizmeti ve asfaltlama çalışmaları için Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'na ve Bünyan Belediyesi'ne teşekkürlerini ileterek yapılan hizmetlerden memnun olduklarını özellikle doğalgaza kavuşmuş olmalarının kendileri için büyük bir hizmet olduğunu ifade ettiler. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement