Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Annelere Plaket Verdi - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Annelere Plaket Verdi

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Annelere Plaket Verdi

Bünyan Dostları Gurubu Derneğinin düzenlediği Anneler Günü pikniğine katılan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, tüm annelere gül dağıttı ve “Anneler günü pikniğine katılan En Tecrübeli üç anneye” plaket verdi.

12.05.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Dostları Gurubu Derneğinin düzenlediği Anneler Günü pikniğine katılan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, tüm annelere gül dağıttı ve "Anneler günü pikniğine katılan En Tecrübeli üç anneye" plaket verdi.

Bünyan Kayaaltı mesire alanında düzenlenen pikniğe, Bünyan Dostları Gurubu Derneği Başkanı Şener Serim'in davetlisi olarak katılan Bünyan belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu "Bünyan Dostları Grubu etkinliğine katılan ve 'En Tecrübeli Anne' seçilen Nesli Özsoy, Adile Cıngıl ve Fatma Işıtır'a plaket takdim etti.

Plaket töreninde kısa bir konuşma yapan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, İslam dininde kadının yerinin, cenneti onların ayakları altına sererek gösterildiğini vurgulayarak, "Hiç uyumadan, yemeyen yediren, giymeyen giydiren analarımızın haklarını ödemek bizim boynumuzun borcu. Her ne kadar onlara hakettiği değeri vermeye çalışsak da onların hakettiği değer daha fazladır. Bu vesile ile ebediyete intikal etmiş tün annelerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm annelerimize ve anne adaylarımıza uzun ömürler diliyor, hepsinin Anneler Günü'nü kutluyorum"dedi.

Bünyan Dostları Gurubu Derneği Başkanı Şener Serim de katılımlarından dolayı Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve tüm Bünyan Dostları Grubu üyelerine teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Annelere Plaket Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement