Bünyan Belediyesi Sağlıklı Nesiller İçin Yeni Yaşam Alanları Oluşturmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediyesi Sağlıklı Nesiller İçin Yeni Yaşam Alanları Oluşturmaya Devam Ediyor

Bünyan Belediyesi Sağlıklı Nesiller İçin Yeni Yaşam Alanları Oluşturmaya Devam Ediyor

Bünyan Belediyesi sağlıklı nesiller ve sağlıklı bir toplum için yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor.

02.10.2015 15:41

Bünyan Belediyesi sağlıklı nesiller ve sağlıklı bir toplum için yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Fatih mahallesinde yapımı tamamlanan yeni spor alanının önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını söyledi.

Yapılan yeni ve modern parklar ile Bünyan'ın çehresini değiştiren Bünyan Belediyesi bu alandaki yatırımlara devam ediyor. İlçe genelindeki parkları tamamen yenileyerek daha modern ve daha kullanışlı hale getiren Bünyan Belediyesi hizmete sunduğu yeni spor tesisileri ve park alanlarıyla da Bünyanlıları nezih ve çağı yakalamış hizmetler ile buluşturuyor.

Fatih mahallesi Beyaz Evler mevkiinde bulunan park alanında yapılan yeniliklerle parkı her yaştan vatandaşın günün her saatinde kullanabileceği bir duruma getiren Bünyan Belediyesi, parka birde spor tesisi ekleyerek, mahalle sakinlerinin spor aktiviteleriyle hoşça vakit geçirebilecekleri büyük bir sosyal tesisi haline getirdi.

Yapılan hizmetin kısa süre sonra Bünyanlıların kullanımına sunulacağını belirten Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu;" Sizinde bildiğiniz gibi çağımızın en önemli hastalıklarından birisi obezitedir. Maalesef çağımızın insanı da hareketsizliğe maruz kalarak obezite hastalığına yakalanıyor. Bu çerçevede sağlıklı yaşam düşüncesinden hareketle bir çok mahallemizde bir çok spor tesisini aynı anda kurduk, kurmaya da devam ediyoruz. Burada yapılan çalışmada bu çerçevede ele alınmalıdır. Daha önce burası atıl, kullanılmayan ve bakımsız bir alandı. Burayı spor sahası olarak, fitness gruplarınıda kurmak suretiyle daha canlı bir hale getirdik. Birde yürüyüş parkuru yaptırdık. Bununla birlikte burada oturan mahalle sakinlerimiz günlük yaşamalarında fırsat buldukça burada spor faaliyetlerinde bulunsunlar istedik. Ama tabiki temel hedefimiz çağımız hastalığı olan obezite ile mücadele ederek sağlıklı nesillerin ve sağlıklı bir toplumun oluşması için üzerimize düşen yatırımları yapmaktır. Vatandaşımızda burada oluşturulan alandan hayli memnunlar ve olumlu karşıladılar. Hayırlı olmasını diliyorum "dedi.

Daha önce sulama sistemi aydınlatma ve çocuk oyun alanı yenilenen parka ilave olarak yapılan yeni spor alanında basketbol ve voleybol sahası, fitness alanı yürüyüş yolu ile vatandaşların dinlenerek vakit geçirebilecekleri oturma alanları oluşturuldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediyesi Sağlıklı Nesiller İçin Yeni Yaşam Alanları Oluşturmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement