Bünyan Tarihinin En Kapsamlı Alt Yapı Çalışması Yürütülüyor - Son Dakika
Yerel

Bünyan Tarihinin En Kapsamlı Alt Yapı Çalışması Yürütülüyor

Bünyan Tarihinin En Kapsamlı Alt Yapı Çalışması Yürütülüyor

Doğalgaz çalışmaları içme suyu projesi ve enerji nakil hatlarının yer altına alındığı Bünyan’da ilçe doğalgaza kavuşuyor, kanserli asbestten kurtuluyor.

29.05.2016 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğalgaz çalışmaları içme suyu projesi ve enerji nakil hatlarının yer altına alındığı Bünyan'da ilçe doğalgaza kavuşuyor, kanserli asbestten kurtuluyor. Yapılan çalışmalarla Bünyan yeni bir vizyon kazanırken ilçe tarihinin en kapsamlı alt ve üst yapı çalışmaları yapılıyor.

Topyekun başlatılan hizmet atağı ile adeta bir şantiyeyi andıran Bünyan'da ilçe tarihinin kapsamlı çalışmaları yürütülüyor. Doğalgaz ana hat çalışmaları tamlanarak ev bağlantıları yapılıyor. 12 bin metrelik kanserli asbestin değişeceği içme suyu projesi hızla devam ediyor. Enerji nakil hatları yer altına alınıyor. Bir yandan ise caddeler sıcak asfalta hazırlanıyor. Yeni sosyal tesis, spor kompleksi ve çocuk parkalarının inşası sürüyor. Diğer taraftan kırsal mahallerde kilitli parke yol yapımı ve yeni sosyal donatı alanları yapılıyor.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu alt ve üst yapıda yürütülen kapsamlı çalışma nedeniyle adeta bir şantiye havasına büründüğünü ifade ederek; "Geçtiğimiz yıl müjdesini verdiğimiz hizmetler bir bir başladı ve ilçemizin dört bir köşesinde farklı hizmetler hemşehrilerimizle buluşturuluyor. Bünyan'ı geleceğe hazırlarken başlatılan bu hizmet atağında gerek hava şartlarından gerekse çalışma sahasının geniş olmasında kaynaklı bir takım sorunlar ortaya çıkıyor. Bu sorunları da hemşehrilerimizle birlikte el ele aşacağız. Zira birçok kişinin göze alamayacağı kapsamlı bir çalışmaya giriştik bu süreçte vatandaşlarımızın desteğini hep yanımızda hissediyoruz. Hemşehrilerimizden beklentimiz bu değişim ve dönüşüm sürecinde bizlere kolaylık sağlamaları" dedi.

Bünyan'da sadece bu yıl yapılan alt yapı çalışmalarının toplam maliyeti ise 50 milyon TL'nin üzerinde olduğuna dikkat çekildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Tarihinin En Kapsamlı Alt Yapı Çalışması Yürütülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement