Burak ve Şirinevler'den Ramazan Şenliklerine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Burak ve Şirinevler'den Ramazan Şenliklerine Yoğun İlgi

Burak ve Şirinevler\'den Ramazan Şenliklerine Yoğun İlgi

Şehitkamil Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Şenliklerini Burak ve Şirinevler Mahallelerindeki gösterileriyle devam etti.

25.06.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Şenliklerini Burak ve Şirinevler Mahallelerindeki gösterileriyle devam etti. Alanı dolduran çocuklar ise yapılan animasyon gösterileri, Balon Show ve birbirinden heyecanlı yarışmalarla doyasıya eğlendi.

ÇOCUKLAR BİRBİRLERİYLE KIYASIYA YARIŞTI

Şehitkamil Belediyesi'nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği Ramazan şenlikleri, Burak ve Şirinevler Mahallelerindeki gösterileriyle devam etti. Düzenlenen etkinlikte Tiyatro, Hacivat-Karagöz Oyunları, Kukla, Animasyon, Çocuk Tiyatrosu ve Balon Show gibi gösteriler düzenlendi. Etkinlikte ayrıca çocuklara pamuklu şeker, elmalı şeker, balon gibi çeşitli hediyelerde verildi.

Şehitkamil Belediyesi'nin etkinliklerine katılan vatandaşlar, "Çocuklarımızla birlikte Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikleri izlemeye geldik. Burada tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, kukla gösterileri, animasyon gösterileri yapıldı. Ayrıca çocuklarımız sahneye çağırılarak çeşitli oyunlar onatıldı, dans oyunları oynatıldı, çocuklar arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Önemli olan Ramazan ayında çocukların eğlenmesi ve ailelerin rahatlamasıydı. Bugün burada bizler rahatladık ve çocuklarımızda gönüllerince eğlendiler. Ayrıca çocuklarımıza Belediyemiz tarafından çeşitli hediyeler de sunuldu. Çocuklarımız Başkanımız sayesinde unutulmaz bir gün yaşadı. Yapılan gösterilere ve Belediyemiz tarafından verilen hizmete memnun kaldık. Bize bu güzel günü yaşatan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burak ve Şirinevler'den Ramazan Şenliklerine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement