Burak Yılmaz: "Gruptan Çıkmayı Çok İstiyoruz, Hepimiz Bunu Yürekten İstiyoruz" - Son Dakika
Güncel

Burak Yılmaz: "Gruptan Çıkmayı Çok İstiyoruz, Hepimiz Bunu Yürekten İstiyoruz"

Sercan SAPANATAN - LENS DHAA Milli Futbol Takımı'nın Çek Cumhuriyeti'ni 2 - 0 yendiği maçta 1 gol atan ve UEFA tarafından da maçın oyuncusu seçilen Burak Yılmaz, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

22.06.2016 01:14

Sercan SAPANATAN - LENS DHA

A Milli Futbol Takımı'nın Çek Cumhuriyeti'ni 2 - 0 yendiği maçta 1 gol atan ve UEFA tarafından da maçın oyuncusu seçilen Burak Yılmaz, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kendisine yöneltilen bir soru üzerine Burak, Bu sene benim için çok zor bir dönem oldu. Hiçbirinizin tahmin edemeyeceğiniz sakatlıklar yaşadım dedi.

Golcü futbolcu prim kriziyle ilgili de, Hiç bize bir şey sormadınız. Bu böyle mi doğru mu Hiçbir şey sormadınız ağabey Hayretler içerisindeyim. Çok üzgünüm, kırgınım ifadelerini kullandı.

Genç oyuncu Emre Mor için de konuşan Burak, Emre çok enteresan bir oyuncu. İlk geldiğinde kendisini tanımıyordum. Allah ona sakatlık vermesin, nazarlardan saklasın. Emre Mor bizim göz bebeğimiz, bizim çiçeğimiz dedi.

Bir üst tura çıkma ihtimalleri ile ilgili ise Burak, Gruptan çıkmayı çok istiyoruz, hepimiz bunu yürekten istiyoruz. Bazı maçları bekleyeceğiz ve istediğimiz gibi biterse de sevineceğiz şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burak Yılmaz: 'Gruptan Çıkmayı Çok İstiyoruz, Hepimiz Bunu Yürekten İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement