Burak Yılmaz, Sakatlığı Nedeniyle Kadro Dışı Kaldı - Son Dakika
Spor

Burak Yılmaz, Sakatlığı Nedeniyle Kadro Dışı Kaldı

Sakatlığı nedeniyle transfer olduğu Beijing Guoan'da ilk maçına geçen hafta çıkan Burak Yılmaz, tekrar sakatlandı.

29.04.2016 14:31  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin Ligi ekiplerinden Bejing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz, sakatlıklardan dert yanıyor. Önceki gün düzenlenen antrenmanda sakatlık geçiren Burak, 6. haftadaki Lifan maçının kafilesine alınmadı.

ZACCHERONI'Yİ DÜŞÜNDÜRMEYE BAŞLADI

CQ Lifan ile Cumartesi günü oynanacak maçta oynayamayacak Burak Yılmaz'ın Teknik Direktör Alberto Zaccheroni'yi yeniden düşündürmeye başladığını duyuran Çin basını, A Milli golcünün yerine elde tek alternatif olarak Kleber'in kaldığını sayfalarına taşıdı.

TARAFTARLARI KORKUTTU

Burak'ın yalnızca 2 maç oynadıktan sonra tekrar sakatlandığı ve bu haberin Bejing taraftarlarını da korkuttuğu aktarıldı. Tedavi için Pekin'de kalan Burak Yılmaz'ı riske etmek istemeyen Zaccheroni'nin yıldız oyuncusundan gelecek olan son haberi beklediğine vurgu yapıldı.

Öte yandan Burak Yılmaz'ın serbest vuruş sonrasında sağ uyluğunda ağrı hissettiği ve bu yüzden sakatlandığı öne sürüldü.

Burak Yılmaz, Sakatlığı Nedeniyle Kadro Dışı Kaldı

Son Dakika Spor Burak Yılmaz, Sakatlığı Nedeniyle Kadro Dışı Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZ VE VATAN TOPRAKLARI ADINA YAŞAMINI HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİ SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ.. 1 1 Yanıtla
  • 1ol: Kafadan da sakat bence bu...çunku bence bilerek sakatlaniyor 2 0 Yanıtla
  • Vatandaş: burak zaten devamlı sakat onun futbol hayatı çinde bitecek.. 2 0 Yanıtla
  • gsgs: Burak bitmiş kediyle marine edip yiyin bunu cinliler 1 0 Yanıtla
  • Tekvatan: LA OGLUM BURAK KÜÇÜK KÜÇÜK ÇİNLİLERİN İÇİNDA BİLE 3 HAFTA DAYANAMADIN HEMEN SAKAT KALDINSA SEN BİTİKSİN 0 0 Yanıtla

Advertisement