Bursa'da 228 Şişe Sahte Votka Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 228 Şişe Sahte Votka Ele Geçirildi

Bursa\'da 228 Şişe Sahte Votka Ele Geçirildi

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, polisin bir araçta yaptığı aramada, İstanbul'a götürülmek istenen 228 şişe sahte votka ele geçirildi, iki kişi gözaltına alnıd. Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesinde yaptığı denetim ve soruşturmalar sonrasında Bursa'dan İstanbul istikametine seyir halinde olan bir araca "Dur" ihtarında bulundu.

29.12.2014 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, polisin bir araçta yaptığı aramada, İstanbul'a götürülmek istenen 228 şişe sahte votka ele geçirildi, iki kişi gözaltına alnıd.

Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesinde yaptığı denetim ve soruşturmalar sonrasında Bursa'dan İstanbul istikametine seyir halinde olan bir araca "Dur" ihtarında bulundu. İhtara uyulmaması üzerine aracın önü Süpürgelik mevkiinde kesildi. Arama yapılan aracın bagajında 228 adet 70'lik şişelerde sahte votka bulundu. Araçta bulunan A.A. (30) ve A.K. (35) gözaltına alınarak haklarında 5607 Sayılı Tütün ve Alkollü İçkiler Kanuna Muhalefet suçundan işlem yapıldı. İki kişi serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Orhangazibursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da 228 Şişe Sahte Votka Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement