Bursa'da Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Bursa\'da Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Bursa'da, Çevik Kuvvet ve Güvenlik Şubelerinin katıldığı toplumsal olayları önleme tatbikatı gerçeğini aratmadı.

19.11.2015 18:11

Bursa'da, Çevik Kuvvet ve Güvenlik Şubelerinin katıldığı toplumsal olayları önleme tatbikatı gerçeğini aratmadı. Polislerin gösterici olduğu tatbikatta, biber gazı ve TOMA kullanıldı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ve Güvenlik Şubesi, toplumsal olaylarda personellerini eğitmek için Yolçatı Köyü'nde bulunan eğitim alanında bir tatbikat düzenledi. 400 polisin katıldığı tatbikat önce Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Güvenlik Şube ve Çevik Kuvvet'ten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Gün'den bilgi aldı.

112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerinin hazır bulunduğu tatbikat gösterici rolünde bulunan polislerinin sloganlar ile Güvenlik Şubesi'nin uyarılarını uymayarak yürümesiyle başladı. Çevik Kuvvet'in kalkanlar ile kurduğu barikatı aşmak isteyen göstericiler daha sonra geri çekilerek taşlar ve molotofkokteyli ile tekrar saldırdı.

Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile göstericilerin lastiklerle kurduğu ateşe verilmiş barikatı söndüren TOMA göstericileri biber gazı sıkarak dağıttı.

Tatbikat sonrası Emniyet Müdürü Selami Yıldız, katılan polisleri kutladı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement