Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı - Son Dakika
Güncel

Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Bursa'da 400 polisin katıldığı tatbikat gerçeğini aratmadı. Polislerin gösterici olduğu tatbikatta, biber gazı ve TOMA da kullanıldı.

20.11.2015 09:22  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, Çevik Kuvvet ve Güvenlik Şubelerinin katıldığı toplumsal olayları önleme tatbikatı gerçeğini aratmadı. Polislerin gösterici olduğu tatbikatta, biber gazı ve TOMA kullanıldı.

400 POLİS KATILDI

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ve Güvenlik Şubesi, toplumsal olaylarda personellerini eğitmek için Yolçatı Köyünde bulunan eğitim alanında bir tatbikat düzenledi. 400 polisin katıldığı tatbikat önce Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Güvenlik Şube ve Çevik Kuvvet'ten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Gün'den bilgi aldı.

TAŞ VE MOLOTOFLA SALDIRI

112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerinin hazır bulunduğu tatbikat gösterici rolünde bulunan polislerinin sloganlar ile Güvenlik Şubenin uyarılarını uymayarak yürümesiyle başladı. Çevik Kuvvet'in kalkanlar ile kurduğu barikatı aşmak isteyen göstericiler daha sonra geri çekilerek taşlar ve Molotof kokteyli ile tekrar saldırdı.

TOMA DA KULLANILDI

Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile göstericilerin lastiklerle kurduğu ateşe verilmiş barikatı söndüren TOMA göstericileri biber gazı sıkarak dağıttı.

Tatbikat sonrası Emniyet Müdürü Selami Yıldız, katılan polisleri kutladı.

İşte o tatbikattan kareler;








Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • tayyip in polisi: buyrun burdan yakin insanlarin kafasina nasil gaz bombasi atilir insanlarin gözleri nasil çikarilir eğitimi verilmiş 20 36 Yanıtla
    Svs: İnsan gbi yaşasa polis hiç bişe yapma yobazlık yapıp yakıp yıkana gaz su az bile direk kursunlanacak huzuru bozan gebersn 29 5
  • kürt : kaç kişi ölü eğer çok gerçekse! 7 32 Yanıtla
  • Reis: Ellerine çayı almışlar sinema izliyorlar memurlardan aldığınız ahları nasıl ödeyeceksiniz acaba 11 4 Yanıtla

Advertisement