Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu: 33 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu: 33 Gözaltı

Bursa\'da Uyuşturucu Operasyonu: 33 Gözaltı

– BURSA Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 33 kişi gözaltına alındı.

17.09.2015 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– BURSA Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 33 kişi gözaltına alındı. Şafak baskınında şüphelilerin yakalanmamak için uyuşturucu hapları inşaat kumunun içinde gizledikleri belirlendi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği son zamanlarda merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi ve merkez Yıldırım ilçesi Hacivat ve Meydancık mahallelerinde uyuşturucu satışı yapıldığı yönünde çok sayıda ihbar aldı. İhbarların yoğunlaşması üzerine harekete geçen polis ekipleri, daha önce tespit ettikleri ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen kişilerin evlerine operasyon düzenledi. Şafak vakti düzenlenen operasyonda polisi karşılarında gören  şüpheliler ne yapacaklarını şaşırdı. Bazı şüpheliler, evlerindeki uyuşturucu hapları polise yakalatmamak için kumun içine gömdü. Ancak polis ekiplerinin dikkatli çalışmaları sonucu yaklaşık 50 uyuşturucu hap kumun içindeki poşetten çıkarıldı.

22 farklı adrese yapılan baskınlar sonucunda 11'i çocuk olmak üzere toplam 33 kişi gözaltına alınırken yapılan aramalarda 64 gram bonzai, 220 uyuşturucu hap, 126 gram esrar ve uyuşturucu satışından elde edilen 10 bin lira ele geçirildi.

33 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden birinin yürümekte zorlanması dikkat çekti. Polisin koluna girerek destek alan şüpheli polis otosuna bindirildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu: 33 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement