Bursa Dolandırıcıya Altın Dolu Poşeti Kendi Elleriyle Veren Kadın Yaşadıklarını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Bursa Dolandırıcıya Altın Dolu Poşeti Kendi Elleriyle Veren Kadın Yaşadıklarını Anlattı

Bursa Dolandırıcıya Altın Dolu Poşeti Kendi Elleriyle Veren Kadın Yaşadıklarını Anlattı

Bursa'da, kendisini polis olarak tanıtıp A.E.'nin 9 bin lira değerindeki altın dolu poşetini alan Cumali K., polis tarafından yakalandı.

05.03.2015 16:32

Bursa'da, kendisini polis olarak tanıtıp A.E.'nin 9 bin lira değerindeki altın dolu poşetini alan Cumali K., polis tarafından yakalandı. Kadının içinde altın olan poşeti nasıl verdiği güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Dolandırıcılar tarafından kandırılan ve içi altın dolu çantayı Cumali K. isimli şüpheliye veren ev hanımı yaşadıklarını anlattı. Ev hanımı Aylin K. ilk olarak ev telefonundan arandığını anlatarak," İlk olarak evi aradılar. Kendilerinin polis olduğunu söylediler arkadan telsiz sesleri geliyordu. Sanki bana uyuşturucu verdiler. Kendim telefondaki sese cep telefonu numara verdim. Orayı arayarak bana talimatlar verdiler. Kuyumcuya arkasından bankaya gittim ve söyledikleri yere çantayı bıraktım" dedi. Eve dönerken hala dolandırıcılar ile konuştuğunu dile getiren Aylin K." Apartmana girerken eşimi gördüm. Dolandırıldığımı anladı. Telefonu aldı ve alo dediği anda karşıdaki ses kayboldu. Allah düşmanımın başına vermesin diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Dolandırıcıya Altın Dolu Poşeti Kendi Elleriyle Veren Kadın Yaşadıklarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement