Bursa - Düğünde Bahşiş ve İstek Dehşeti - Son Dakika
Güncel

Bursa - Düğünde Bahşiş ve İstek Dehşeti

Düğünde bahşiş ve istek dehşeti BURSA'da roman vatandaşlar tarafından yapılan düğünde istediği şarkının çalınmamasına ve bahşiş verilmediği için sinirlenen 17 yaşındaki K.Ş. pompalı tüfek ile rastgele ateş etti.

10.10.2015 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düğünde bahşiş ve istek dehşeti

BURSA'da roman vatandaşlar tarafından yapılan düğünde istediği şarkının çalınmamasına ve bahşiş verilmediği için sinirlenen 17 yaşındaki K.Ş. pompalı tüfek ile rastgele ateş etti. Seken saçmalar 20 yaşındaki Onur Döndür'e isabet ederek ağır yaralanmasına neden oldu.

Merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi Şahin Sokak'ta yapılan bir düğünde istediği şarkının piyanist tarafından çalınmamasına sinirlenen 17 yaşındaki K.Ş. daha sonra düğün sahiplerinden bahşiş istedi. Kendisine bahşiş verilmeyen K.Ş. düğün yerine yakın olan evine giderek av tüfeği alarak tekrar geldi. K.Ş. havaya ve sağa sola rast gele ateş açması sonucu düğünde bulunanlar büyük panik yaşadılar. Düğünü izlemeye gelen çoğu vatandaş çocuklarını alarak düğün yerine terk ettiler.

Düğün alanından kaçarken ateş etmeye devam K.Ş.?nin elin de bulunan pompalı tüfekten seken saçmalar 20 yaşındaki Onur Döndür'ün ağır yaralanmasına neden oldu. Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleden sonra Onur Döndür Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Polis olay yerinde yaptığı incelemede çok sayıda boş kovan ile saçma buldu. Ekipler çevrede yaptığı araştırmada Onur Döndür'ü kısa süre içinde silahıyla birlikte gözaltına aldılar. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Başka düğünde 3 kişi ölmüştü

Geçtiğimiz Haziran Ayı'nda yine Roman vatandaşlar tarafından Yıldırım ilçesi'nde yapılan bir düğünde oynama sırası kendilerinde olan aile piste çağrılmayınca çıkan tartışmada tartışma aralarında Roman Dernekleri Konfederasyonu Başkanı Efkan Özçimen'in de bulunduğu 1'i çocuk 1'i kadın 3 kişi hayatını kaybederken, 3'ü ağır 6 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Düğünde Bahşiş ve İstek Dehşeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement