Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nden Açıklama - Son Dakika
Güncel

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nden Açıklama

Bursa'da çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısını protesto eden gruptakilerden bazılarının polise saldırmasıyla ilgili Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından yazılı açıklama yapıldı.

21.07.2015 01:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısını protesto eden gruptakilerden bazılarının polise saldırmasıyla ilgili Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"20.07.2015 tarihinde Şanlıurfa İli Suruç İlçesinde meydana gelen ve 31 vatandaşımızın hayatını kaybettiği menfur saldırı olayını protesto etmek amacıyla ilimizde de bir basın açıklaması yapılmak istenmiş ve Fomara Meydanında yapılan basın açıklamasında grubun içerisinde bulunan bazı göstericiler tarafından görevli bir polis memuruna saldırıda bulunulması sonucu polis memuru çeşitli yerlerinden yaralanmış ve kullanmakta olduğu kamerası kırılmıştır.

Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerimizce saldırıyı gerçekleştiren 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve gerekli adli işlemlere başlanılmıştır.

Konu ile ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiş ve talimatları doğrultusunda şüpheli şahısların ifadeleri alınmak suretiyle salıverilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

İlimizin huzuru ve güvenliği için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Basına ve kamuoyuna saygı ile duyurulur." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nden Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement