Bursa - Öğrencilerin, "Okulumuzu Geri İstiyoruz" Eylemi - Son Dakika
Güncel

Bursa - Öğrencilerin, "Okulumuzu Geri İstiyoruz" Eylemi

Bursa - Öğrencilerin, "Okulumuzu Geri İstiyoruz" Eylemi

Öğrencilerin, "Okulumuzu geri istiyoruz" eylemi (Görüntülü haber)Hasan BOZBEY- ORHANGAZİ (Bursa), (DHA) ? BURSA'nın Orhangazi ilçesinde, eski Hürriyet İlköğretim okuluna taşınan Çok Programlı Lisesi öğrencileri, okulun fiziki şartlarının yeterli olmadığı gerekçesiyle eylem yaptı ve eski okullarını geri istedi.

23.09.2016 13:38

Öğrencilerin, "Okulumuzu geri istiyoruz" eylemi (Görüntülü haber)

Hasan BOZBEY- ORHANGAZİ (Bursa), (DHA) ? BURSA'nın Orhangazi ilçesinde, eski Hürriyet İlköğretim okuluna taşınan Çok Programlı Lisesi öğrencileri, okulun fiziki şartlarının yeterli olmadığı gerekçesiyle eylem yaptı ve eski okullarını geri istedi. Öğrencilerin bu eylemine ailelerde destek verdi.

Orhangazi'de yaz döneminde gerçekleştirilen okul dönüşümleri kapsamında Hürriyet Mahallesinde ilköğretim okulu binasına nakledilen Orhangazi Çok Programlı Lisesi öğrencileri, nakil edildikleri okulun eğitim şartlarına elverişli olmadığı gerekçesiyle eylem yaptı. Eski okullarının verilmesi için yürüyüş yapan slogan atan öğrencilere aileleride destek verdi. Hürriyet Mahallesi'ndeki 400 öğrenci kapasiteli okula 900 öğrencinin eğitim göreceğini, bir sınıfta 45-50 öğrencinin ders göreceğini belirten öğrenciler ve veliler okul yolunun ise çamur olmasından yakındılar.

Yürüyüş esnasında Orhangazi Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, öğrencilerle görüşerek taleplerini ilgili makamlara ileteceğini söyledi.

GÖRÜNTÜ BİGLİSİ: 2309ÇPLöğrencileriokullarınıistiyor kodu ile geçildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Öğrencilerin, 'Okulumuzu Geri İstiyoruz' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement