Bursagaz2015 Yılı Paydaş Memnuniyeti Araştırma Çalışmalarına Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Bursagaz2015 Yılı Paydaş Memnuniyeti Araştırma Çalışmalarına Başlıyor

Bursagaz, 2015 yılı paydaş memnuniyeti anket uygulaması başlatıyor.

24.07.2015 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursagaz, 2015 yılı paydaş memnuniyeti anket uygulaması başlatıyor.

Sektöründeki başarılı çalışmalarını her geçen yıl daha çok arttıran Bursagaz, bu başarının en önemli unsurlarından biri olan paydaşlarına daha yüksek hizmet kalitesi sunmak maksadıyla her yıl düzenlediği anket çalışmalarına temmuz ayı itibari ile başlıyor. Müşterilerden odalar, birlikler ve Bursagaz tedarikçilerine kadar toplumun farklı kesimlerindeki algıyı tespit etmeye fayda sağlayan bu anketten elde ettiği bilgileri stratejik planlama çalışmalarına dahil eden Bursagaz, bu bildirimlere yönelik iyileştirme çalışmalarını sürekli geliştiriyor. Sunulan hizmet kalitesinin yanı sıra Bursagaz'ın çalışmalarını son derece titizlikle yürüttüğü; sosyal sorumluluk ve çevresel sürdürülebilirlik çalışmaları hakkında da sorular yöneltilerek Bursagaz'ınalgı yönetimi çalışmalarına katkı sağlanıyor.

Paydaşlarının beklenti ve ihtiyaçlarının Bursagaz için büyük önem arz ettiğini vurgulayan Bursagaz İş Mükemmelliği Yöneticisi Tuğçe Balarısı, yapılan memnuniyet araştırmaları ile geçmiş yıllardan bugüne büyük ilerlemeler kaydedildiğini, gelecek yıllarda da bu alanda performansı sürdürülebilir kılmayı hedeflediklerini belirtti.

Evsel Müşteri Memnuniyeti Anketi (EMMA), Sanayi Müşteri Memnuniyeti Anketi (SMMA) ve Toplumsal Fayda Anketi (TFA) olarak Bursagaz müşterilerinin kategorilerine göre düzenlenmiş anketler Bursagaz Çağrı Merkezi çalışanları tarafından telefon ile gerçekleştirilecek. Anketler sırasında müşterilere yaş, meslek, eğitim gibi demografik bilgiler ile ilgili sorular yöneltiliyor. TC kimlik numarası, kredi kartı numarası gibi kişiye özel bilgiler kesinlikle sorulmuyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursagaz2015 Yılı Paydaş Memnuniyeti Araştırma Çalışmalarına Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement