Buz: Biz de Bursaspor'uz - Son Dakika
Güncel

Buz: Biz de Bursaspor'uz

Buz: Biz de Bursaspor\'uz

Bursaspor teknik sorumlusu İrfan Buz, Galatasaray mücadelesini değerlendirirken, "Onlar Galatasaray'sa, biz de Bursaspor'uz" dedi.

14.04.2014 15:22  Güncelleme: 10:56

Bursaspor teknik sorumlusu  İrfan Buz, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında oynayacakları Galatasaray mücadelesini değerlendirirken, "Onlar Galatasaray'sa, biz de Bursaspor'uz" dedi. Bursaspor'un büyük bir camia olduğunu, sahaya her zaman kazanmak için çıktığını belirten İrfan Buz, şöyle devam etti: "Çarşamba günü çok büyük bir müsabakaya çıkacağız. Rakibimizi saygıyla karşılıyoruz. Kendileri de büyük takım. Sonucun ne olacağını söyleyemem ama, kesinlikle futbolcularım son damlalarına kadar herşeyini ortaya koyacaklar. Bu müsabakaya kendi sahamızda taraftarlarımız önünde ne olursa olsun kazanmak için çıkacağız. Gel gitli bir müsabaka olabilir. Ne olursa olsun taraftarımız arkamızda olsun. Son 4 maçta da görüldüğü gibi futbolcularımız çok istekli."

"SEZONUN MAÇI DİYEBİLİRİZ"

"Kasımpaşa maçında rotasyona gittiniz, bu maçta da farklı bir 11'le mi sahaya çıkacaksınız" sorusu üzerine İrfan Buz, şu cevabı verdi: "Her zaman ideal 11'i sahaya sürmeye çalışıyoruz. Kasımpaşa maçından sonra da söyledim. Ne olursa olsun Bursaspor forması taşıdığınız zaman sahada bunu göstermek zorundasınız. Galatasaray maçı için sezonun maçı, diyebiliriz. Hedefimiz kupa. Sonucu bilemem ancak futbolcularımız inanılmaz derecede özverili. Bu maçı bekleyecekler, odaklanacaklar ve inanılmaz derecede mücadele verecekler."

"TARAFTARLARIMIZI ÖZLEDİK"

"Taraftarlarımızı özledik" diyen İrfan Buz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Taraftarımız 2010'da da gördük, büyük bir güç. O gücü arkamıza alacağız. 12'nci adam gibi bizleri destekleyeceklerdir. Onlarla da birleşeceğimize ve güzel bir sonuç alacağımıza kesinlikle inanıyorum. Yeşil beyaz renklerle sahada olmalarını istiyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Buz: Biz de Bursaspor'uz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement