Bursaspor'da Kongre Süreci - Son Dakika
Yerel

Bursaspor'da Kongre Süreci

ÜNİTİMSAH: "Orhan Özselek gibi özverili, İbrahim Yazıcı gibi dirayetli bir başkan istiyoruz"

23.04.2014 14:08

Bursaspor'un taraftar gruplarından Üniversiteli Bursasporlular Derneği (ÜNİTİMSAH), 16 Mayıs'ta yapılması planlanan olağanüstü kongrede, "Orhan Özselek gibi özverili, İbrahim Yazıcı gibi dirayetli" bir başkan istediklerini bildirdi.

Derneğin internet sitesinde, "Nasıl Bir Başkan? Nasıl Bir Bursaspor?" başlığıyla yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bilinmelidir ki büyük bir çoğunluk gibi Bursaspor'da yapılan hatalarda ısrar edilmesi, en başından beri bizleri de derinden üzmektedir. Bununla birlikte kuruluş felsefemiz gereği üniversiteli Bursasporlular olarak seçilen her yönetime projelerimizle katkı koymak en büyük misyonumuzdur. Bu yüzdendir ki böylesine bir açıklama için seçim sathına girilmesi beklenmiştir. Şehir dışındaki karşılamalardan kent içindeki organizasyonlara ve ürettiği projelere kadar yalnızca Bursaspor'dan yana taraf olan ÜNİTİMSAH, son bir yılı değerlendirdiğinde, 12 yılın ardından ilk defa nasıl bir başkan figürü görmek istediğini açıklama gereği duymuştur: Orhan Özselek gibi özverili, İbrahim Yazıcı gibi dirayetli bir başkan istiyoruz. Transferi doğru okuyan, yeni Ergiç'leri Altidore'ları Miller'ları getirebilecek, iş bitirici yönüyle öne çıkan ve artık yönetsel tecrübelerinden yararlanılması gerektiğine inandığımız Mesut Mestan gibi kişileri görmeyi arzuluyoruz."

Efsane Teksas Bursasporlular Derneğinin yazılı açıklamasında da kulüp başkanlığında Mesut Mestan'ı görmek istedikleri belirtildi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursaspor'da Kongre Süreci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement