Bursaspor'da Şenol Güneş Valiyi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Şenol Güneş Valiyi Ziyaret Etti

Bursaspor\'da Şenol Güneş Valiyi Ziyaret Etti

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, bugün teknik menajer Adil Cenkçiler, yardımcı antrenörler Ersel Uzgur ve Mehmet Kulaksızoğlu ile birlikte Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

19.11.2014 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, bugün teknik menajer Adil Cenkçiler, yardımcı antrenörler Ersel Uzgur ve Mehmet Kulaksızoğlu ile birlikte Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Valii Münir Karaloğlu, ziyarette Bursaspor'un pazartesi akşamı sahasında oynayacağı Fenerbahçe'yi yenerek ligin üst sıralarındaki yeri alması gerektiğini belirtirken şunları söyledi:

"Bu hafta önemli maçlar var. Fenerbahçe'ye karşı alınacak bir galibiyet, üst sıraları çok değiştirebilir. Kayıp puanların telafisi olabilir. Takım ve taraftarlar içinde moral ve motivasyon olur. Şenol Güneş'e de takıma da güveniyoruz. İnşallah bu hafta hem iyi oyun, hem de iyi sonuç beraber gelir. Bursaspor, Bursa için sadece bir futbol takımı değil, kent için çok önemli bir marka değeri, aynı zamanda kentteki moral ve motivasyonun kaynağı. Bursaspor iyi bir sonuç aldığında kentteki insanların davranışları hatta yürüyüşleri değişiyor. Bursa, takım ile şehir arasındaki bağı güçlü olan şehirlerden bir tanesi."

Desteklerinden dolayı Vali Karaloğlu'na teşekkür eden Şenol Güneş ise şöyle konuştu:

"İlginç bir lig yaşıyoruz. İyi tarafımız, çizgimizi devam ettiriyoruz. Çizgimizi daha yukarılara çıkaracağız. Geldiğimiz ilk günden beri hep yanımızda oldunuz. Sıkıntılı günlerimizde de hep destek oldunuz. Varlığınız takımımıza moral ve güç veriyor. Valiliğimizin, belediyemizin, emniyetimizin ve sivil topluk kuruluşlarının iç içe olduğu samimi bir takım olmak istiyoruz. Taraftarlarımız dün antrenmana gelerek bizlere ve takımımıza çok destek oldular."

Ziyaret sonunda Şenol Güneş, Vali Karaloğlu adına yaptırılan forma ve futbolcuların imzaladığı topu hediye ederken, Vali Karaloğlu da Bursa logolu rozet ve çeşitli hediyeler verdi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Şenol Güneş Valiyi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement