Bursaspor'dan Osmangazi Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'dan Osmangazi Belediyesine Ziyaret

Bursaspor\'dan Osmangazi Belediyesine Ziyaret

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

30.09.2014 11:12  Güncelleme: 11:32

Bursaspor kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti, bugüne kadar verdiği destekler için teşekkür etti.

Başkan Recep Bölükbaşı, ziyarette Mustafa Dündar'ı Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında deplasmanda oynayacakları Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına da davet ederken şunları söyledi:

"Osmangazi Belediyesi olarak Bursaspor'a verdiğiniz destekler için teşekkür ediyor, desteklerinizin bundan sonra da süreceğine inanıyorum. Bursaspor hepimizin ortak değeri. Bu yüzden Bursaspor'a tüm kent dinamiklerinin sahip çıkmasını istiyoruz. Ligin ilk 4 haftasında sergilediği performansla, bu yıl da ligde iddialı takım olduğumuzu gösterdik. Kendi sahamızda kaybettiğimiz maçların ardından eldi ettiğimiz deplasman galibiyetlerine bir yenisini daha eklemek istiyoruz."

Başkan Mustafa Dündar ise, "Bursaspor, hepimizin ortak değeri. İmkanlarımız çerçevesinde desteğimizi sonuna kadar sürdürdük. Bu desteğimiz bundan sonra da sürecek" dedi.

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı, mali sıkıntılar ve alınması planlanan önlemlerin de konuşulduğu ziyarette Mustafa Dündar'a destekleri için üzerinde isminin yazılı olduğu 16 numaralı formayı hediye etti. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'dan Osmangazi Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement