Bursaspor İstanbul Takımlarından Bu Sezon 26 Gol Yedi - Son Dakika
Güncel

Bursaspor İstanbul Takımlarından Bu Sezon 26 Gol Yedi

Bursaspor İstanbul Takımlarından Bu Sezon 26 Gol Yedi

Galatasaray'a evinde 5-2 yenilerek kupaya veda eden Bursaspor, 2013-2014 sezonunda bugüne kadar karşı karşıya geldiği hiç bir İstanbul takımını yenemedi.

17.04.2014 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'a evinde 5-2 yenilerek kupaya veda eden Bursaspor, 2013-2014 sezonunda bugüne kadar karşı karşıya geldiği hiç bir İstanbul takımını yenemedi. Yeşil beyazlılar İstanbul takımlarından 26 gol yedi.

Yeşil beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon oynadığı İstanbul ekipleri karşısında başarılı olamadı. Yeşil beyazlılar, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'yla oynadığı hiç bir maçta 3 puanı bir arada göremedi.

Bursaspor, 2'nci hafta sahasında Galatasaray'ı konuk etti ve rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Ligin 4'üncü haftasında yine taraftarı önünde Beşiktaş'ı ağırlayan Bursaspor, 3-0'lık skorla yine mücadeleden mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil beyazlılar 10'uncu haftada Fenerbahçe'ye 3-2 yenilirken, 12'nci hafta sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak şanssızlığını kıramadı.

Ligin ikinci yarısında da Bursaspor'un şanssızlığı devam etti. Ligin 19'uncu haftasında Galatasaray deplasmanında 6-0 gibi farklı mağlubiyet alan yeşil beyazlı ekip, 21'inci haftada deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldu. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Bursaspor, 27'nci haftada deplasmanda oynadığı Fenerbahçe karşılaşmasından 3-0 mağlubiyetle ayrılırken, 29'uncu haftada deplasmanda oynadığı Kasımpaşa maçından 1-1 beraberlikle ayrıldı. Yeşil beyazlı ekip en son da Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında kendi sahasında Galatasaray'a 5-2 mağlup olarak kupaya veda etti.

26 YEDİ 9 ATTI

Bursaspor bu sezon lig ve kupada İstanbul takımlarından 26 gol yerken, rakip ağları ise 9 kez havalandırabildi. Yeşil beyazlıların İstanbul takımları arasında en farklı mağlubiyeti 6-0 sona eren Galatasaray mücadelesi oldu. Öte yandan, yeşil beyazlı ekip bu sezon Galatasaray ile lig ve kupada toplam 4 kez karşılaştı ve bu maçlarda kalesinde 14 gol gördü.

FERNANDAO 10 GOLE ULAŞTI

Bursaspor'un Brezilyalı golcüsü Fernandao, bu hafta da gollerini atmaya devam etti. Ligde oynanan Sivasspor müsabakasında 3 gol ardından da Kasımpaşa maçında da 1 gol atan Brezilyalı futbolcu, Galatasaray maçında da ağları 2 kez havalandırdı. Fernandao, bu gollerle 10'uncu golüne ulaşmış oldu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor İstanbul Takımlarından Bu Sezon 26 Gol Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement