Bursaspor Kardemir Karabükspor Maçına Dişi Timsahlardan Yoğun İlgi - Son Dakika
Spor

Bursaspor Kardemir Karabükspor Maçına Dişi Timsahlardan Yoğun İlgi

Bursaspor Kardemir Karabükspor Maçına Dişi Timsahlardan Yoğun İlgi

Bursaspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig’in 24. Hafta müsabakasına kadın ve çocuk taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor.

08.03.2014 16:15

Bursaspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig'in 24. Hafta müsabakasına kadın ve çocuk taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Stadyumu tıklım tıklım dolduran dişi timsahlar, ortaya renkli görüntüler çıkarttı.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. Haftasında sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk ediyor. Yeşil beyazlıların cezası sebebiyle karşılaşmayı sadece bayan taraftarlar ve çocuklar izliyor. Geçen hafta deplasmanda Akhisar Belediyespor'a mağlup olan Bursaspor, bu maçı kazanmak istiyor.

KADIN TARAFTARLAR STADYUMU DOLDURDU

Bursaspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan karşılaşmaya bayan ve çocuk taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Dün satışa çıkan biletleri kısa sürede tüketen bayan taraftarlar takılarına büyük destek veriyor. Ayrıca 'kalbimden sen değil Bursaspor aşkı var', 'ister mutluluk olsun ister keder Bursaspor aşkı bir ömre bedel', 'tex aşk Bursaspor' gibi pankartlar açan dişi timsahlar, renkli görüntüler oluşturdu.

DAUM'DAN KADRODA ROTASYON

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Kardemir Karabüspor maçında kadroda değişikliklere gitti. Özellikle kaleci konusunda büyük bir sürpriz yapan Alman çalıştırıcı, Frey'in yerine Harun Tekin'e bu sezon ilk kez şans verdi. Ayrıca Taiwo'nun yerine Basser, Ferhat Kiraz'ın yerine de Sestak bu maçta forma şansı buldu. Devre arasında Kardemir Karabükspor'a transfer olan Musa Çağıran da bugün ilk kez eski takımına karşı mücadele ediyor.

İLK 11'LER

Her iki takımda zorlu müsabakaya şu 11'ler ile çıkıyor:

"Bursaspor: Harun, Şener, Civelli, İbrahim, Basser, Şamil, Belluschi, Sercan, Caja, Sestak, Fernandao."

"Kardemir Karabükspor: "Waterman, Yiğit, Mabiala, Ahmet, Sow, Enaramo, Furkan, Erdam, Musa, İshak, Erkan." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Kardemir Karabükspor Maçına Dişi Timsahlardan Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement