Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz - Son Dakika
Yerel

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

Cumhuriyetin kurucusu Atatürk'ün ölümünün 77. yılında, Vezirköprü'de anma programı düzenlendi.

10.11.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyetin kurucusu Atatürk'ün ölümünün 77. yılında, Vezirköprü'de anma programı düzenlendi.

İlçe meydanındaki Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının çelenginin sunulmasının ardından saat 09.05'te 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Belediye Kültür Merkezi konferans salonunda devam eden törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, Atatürk'ün Türk ve dünya tarihinin yetiştirdiği en büyük devlet adamı, en büyük asker, halkının en umutsuz gününde onu harekete geçiren bir lider olduğunu söyledi.

Konuşmanın ardından öğrencilerin Atatürk hakkında hazırladıkları sunumlar sahneye konuldu. Ayşe Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan zeybek gösterisinin ardından, okullar arasında düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Belediye Başkanı Sadık Edis, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ömer Aydoğan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Soner Algök, Vezirköprü Cumhuriyet Savcısı Hacı İbrahim Açıkel, kurum ve kuruluşların müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement