Büyükdere Gençlik Merkezi'nde Karikatür Kursu - Son Dakika
Yerel

Büyükdere Gençlik Merkezi'nde Karikatür Kursu

Büyükdere Gençlik Merkezi\'nde Karikatür Kursu

Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı gençlik merkezleri, kültürel, sosyal ve eğitim içerikli çalışmalarına devam ediyor.

27.11.2015 12:31

Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, kültürel, sosyal ve eğitim içerikli çalışmalarına devam ediyor.

2015-2016 eğitim-öğretim yılında da çeşitli kurslar açarak gençlere hizmet veren Gençlik Merkezi'nde "Karikatür Kursu" açıldı. Gençlik Merkezi bünyesinde açılan karikatür kursu 25 öğrenciyle eğitimlere başladı. Büyükdere Gençlik Merkezi'nde verilen kursların her pazartesi saat 16: 00-18: 00 arasında yapılacağı belirtildi.

Miço gibi birçok ünlü dergide çizmiş olan Usta Karikatürist Aziz Yavuzdoğan eğitmenliğinde verilen kurslar için kayıtların devam ettiğini belirten gençlik merkezi yetkilileri, 1'inci dönem kayıtlarına yetişemeyen sanata, çizime ve karikatüre ilgi duyan tüm gençleri 2'nci dönemde karikatür kursuna beklediklerini ifade etti.

Yetkililer karikatür kursu için kayıt yaptıracak gençlerin, Büyükdere Mahallesi Gençlik Bulvarı No: 87/C (ESOGÜ Kredi Yurtlar Karşısı) adresinde bulunan Odunpazarı Belediyesi Büyükdere Gençlik Merkezi'ne gelmeleri gerektiğini de kaydetti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükdere Gençlik Merkezi'nde Karikatür Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement