Büyükşehir'den En Özel Destek - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den En Özel Destek

Büyükşehir\'den En Özel Destek

Bafra Hasan Çakın Anadolu Teknik Lisesi’nde özel öğrenciler için gerçekleştirilen “Taş Üstüne Taş Koyduk” adlı projeye Samsun Büyükşehir Belediyesi de destek oldu.

15.06.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bafra Hasan Çakın Anadolu Teknik Lisesi'nde özel öğrenciler için gerçekleştirilen "Taş Üstüne Taş Koyduk" adlı projeye Samsun Büyükşehir Belediyesi de destek oldu.

Özel eğitim alan öğrencilerin eğitim sürecine etkin bir şekilde katılmaları ve eğitim-öğretim hayatında daha etkin yararlanması hedeflenen projenin ilk meyvelerini veren öğrencilere Samsun Büyükşehir Belediyesi destek oldu. Öğrenciler için açılan Hobi Atölyesi'nde üretilen ürünler Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm A.Ş. tarafından satın alındı.

BU ÇÖPLER ÇOK BAŞKA

Proje kapsamında özel öğrenciler tarafından üretilen ilk ürünleri satın alan Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm A.Ş. ürünleri belediyeye ait hediyelik eşya satış merkezlerinde satışa sunacak. Atık malzemeleri geri dönüştürerek ve boyayarak üretilen el emeği ürünler öğrencilerin el-göz koordinasyonunu ve kas gelişimlerine katkı sağlıyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den En Özel Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement