Büyükşehir İhaleyi Beklemeden Mahallelere Girdi - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir İhaleyi Beklemeden Mahallelere Girdi

Büyükşehir İhaleyi Beklemeden Mahallelere Girdi

Urfa Büyükşehir Belediyesi, ihalesi yapılmadığından İmam Bakır Mahallesi'ndeki sokakları kendi imkânlarıyla kilitli parke taşıyla döşemeye başladı.

01.08.2014 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye İlçesine bağlı İmam Bakır Mahallesi'nde çoğu yeni yerleşim yeri olan bölge sakinleri, yollara parke döşenmediği için yazın tozdan kışın çamurdan olumsuz etkilendikleri yönünde şikayetçi oldu. Bu durum üzerine harekete geçen büyükşehir belediyesi, Ramazan Bayramı'ndan hemen sonra parke döşeme çalışmalarını bu mahallede yoğunlaştırdı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, ihale aşamasını beklemeden buradaki sokak ve kaldırım çalışmalarını bir an önce bitirmeyi hedefliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yeni eğitim öğretim dönemi öncesi merkez ve ilçelerde bulunan inşaat halindeki okulların hizmete açılmadan önce alt yapı, kanalizasyon ve diğer eksiklerini gidermek için çalışma başlatacak. Yapılacak çalışmalarla ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in talimat verdiğini kaydeden Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar, yeni eğitim öğretim yılının açılışına kadar bütün okulların eksikliklerini gidermeyi hedeflediklerini belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Büyükşehir İhaleyi Beklemeden Mahallelere Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement