'Büyükşehrin Yapması Gerekenleri Biz Yapıyoruz' - Son Dakika
Yerel

'Büyükşehrin Yapması Gerekenleri Biz Yapıyoruz'

\'Büyükşehrin Yapması Gerekenleri Biz Yapıyoruz\'

Viranşehir Belediyesi Eş Başkanı Emrullah Cin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yapması gereken çoğu işi kendilerinin yaptığını söyledi.

05.06.2014 13:31

Viranşehir Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti.

Kışla Mahallesinde bulunan belediye hizmet binası meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin başkanlık yaptı. Viranşehir Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; belediyenin www.viransehir.bel.tr adresli web sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanan meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, belediyenin bir aylık çalışması hakkında bilgi verdi. Cin, belediyenin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yapması gereken çalışmaları yaptığını belirterek : "Şuan spor kompleksinde çalışmalarımız devam ediyor. Diğer yandan genişliği 15 metreden büyük olan ve büyükşehir belediyesinin yapması gereken caddeleri de biz yapıyoruz. Ayrıca büyükşehir belediyesinin ilçemizde ilaçlama çalışması yapması gerekiyor fakat onlar yapmadığı için biz ilaçlama çalışmalarını yapıyoruz. İlçemizin çöpleri çöp istasyonunun ardından büyükşehir belediyesi tarafından nakledilmesi gerekiyor. Fakat şuan büyükşehir belediyesi o çalışmayı da yürütmediği için biz çalışmayı yürütüyoruz. Genel olarak belediyenin çalışmaları rutin olarak devam ediyor" diye konuştu.

BELEDİYENİN GELİR GİDER CETVELİ

Ardından belediyenin Mayıs 2014 gelir ve gider cetveli katılımcılara sunuldu. Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, bundan sonra her ay belediyenin geliri ve giderinin halka ve meclis üyelerine düzenli olarak sunulacağını belirtti. Ardından gündem maddelerine geçildi. İlk olarak kadro iptal ve ihdas maddesi görüşüldü. Gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra toplu sözleşmeler için belediye başkanına yetki verildi. Arsa satışları gündem maddesi ise imar komisyonuna sevk edilirken, meclis kalan gündem maddeleri ile devam edecek. Belediye meclis toplantılarının bundan sonra web sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanmaya devam edileceği belirtildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Büyükşehrin Yapması Gerekenleri Biz Yapıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement