Buzda Renkli Kapanış - Son Dakika
Yerel

Buzda Renkli Kapanış

Buzda Renkli Kapanış

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Tesisi yılsonu kapanış etkinliğini düzenlediği törenle gerçekleştirdi.

26.05.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Tesisi yılsonu kapanış etkinliğini düzenlediği törenle gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları salonunda gerçekleşen kapanış törenine çok sayıda sporcu velisi katılırken, minik öğrencilerin buzdaki figürleri seyircilerden büyük alkış aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Buz antrenörleri Simge Ceylan, Enes Yaşar, Orkun Akarsu ve Yeşim Aydın İsaoğlu nezaretinde 110 öğrenciyle gösterilerini sunan öğrenciler, törende sırayla sahne aldı.

4-6 yaş grubu öğrencilerinden ilk olarak şirinler grubu sempatik tavırlarıyla sahne aldı. Ardından 4-6 yaş grubunda The gummy bear, palyaçolar ve kelebekler koreografiyle seyircilerin karşısına çıktı. 7-9 yaş grubu ise indila- gangnam, rihanna diamond oyunlarını sahneledi. 10-14 yaş grubu öğrencilerinden Defne ve Damla ise katty pery dark horse'la buz üzerindeki yaptıkları hareketlerle tecrübelerini konuşturdu. Ardından sırasıyla 10-14 yaş grubu kesha tik tak, selena gomez get it up, 4- 6 yaş grubunda ceylin ve furkan barbie girl, 7-9 yaş grubundan be happy ve tüm çocuklar sahne alarak gösterilerini tamamladı. Gösterilerin ardından temel eğitim alan 110 öğrenci tören sonrası sertifikalarını antrenörlerin elinden aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buzda Renkli Kapanış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement