Cahit Berkay Film Müzikleri Orkestrası - Son Dakika
Kültür Sanat

Cahit Berkay Film Müzikleri Orkestrası

Cahit Berkay Film Müzikleri Orkestrası

Besteleri ve sözleriyle, müzik hayatına başladığı günden bu yana sayısız esere imza atan ve Türk Sineması filmlerine hayat katan Cahit Berkay, 50. sanat yılında Film Müzikleri Orkestrası ile garajistanbul 'da.

07.12.2016 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Besteleri ve sözleriyle, müzik hayatına başladığı günden bu yana sayısız esere imza atan ve Türk Sineması filmlerine hayat katan Cahit Berkay, 50. sanat yılında Film Müzikleri Orkestrası ile garajistanbul 'da...

"Selvi Boylum Al Yazmalım, Bodrum Hakimi, Dila Hatun, Devlerin Aşkı, Çiçek Abbas, Güler Misin ağlar Mısın?" başta olmak üzere unutulmaz eserler yaratan Cahit Berkay, Türk Sineması'nda 200'ün üzerinde filme müzik yaptı.

"Film Müzikleri Orkestrası projesinde Türk Sineması müziklerinin yanısıra, solist Emrah Karaca'nın katılımı ile, Cem Karaca ve Barış Manço'nun Cahit Berkay ile ürettikleri unutulmaz eserler de yer alıyor. Cahit Berkay, 50. sanat yılının misafir odasında ise, birbirinden değerli müzisyen, oyuncu ve hayatında dolu dolu müzik olan dostlarını ağırlıyor.

7 Aralık Çarşamba akşamı garajistanbul'da misafir odasında görüşmek üzere…"

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Cahit Berkay Film Müzikleri Orkestrası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement